30-as cirkáló hajómakett

59 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0045P Kategóriák: ,
Leírás

30-as cirkáló hajómakett

MÉRETE: 60 x 10 x 77 magas cm

ANYAGA: akácia – más trópusi fák

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal, forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

Ismertető a készítésről

A 60 cm-es 30-as Cirkáló hajómakett készítése egy igazi kézműves mesterdarab, amely a hagyományos hajóépítészet és a modern modellezési technikák kombinációját testesíti meg. Ez a hajómakett tölgyfa, akácia és válogatott minőségi trópusi fafajtákból készül, minden részletét kézzel alakítják ki az eredeti hajó tervei alapján.

Az Alapanyagok és Szerkezet Kialakítása

A makett készítése során a tölgyfa és akácia biztosítja a hajótest alapját, amelyeket a tartósságuk és szilárdságuk miatt választottak. A trópusi fafajták, mint a mahagóni vagy a teak, színt és textúrát adnak a maketthez, emellett kiválóan alkalmasak a finom részletek kidolgozására is.

A hajótest és a fedélzet kialakítása magában foglalja a faanyagok gondos formázását és összeillesztését, hogy a végeredmény minden szempontból hű legyen az eredeti hajóhoz. A faelemeket kézzel vágják, formázzák és csiszolják, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz.

A Részletek és a Díszítő Elemek

A 30-as cirkáló hajómakett részletgazdagsága az egyik legkiemelkedőbb jellemzője. A kajütablakok, horgonyok és egyéb bonyolult részletek fémötvözetekből készülnek a saját műhelyben. Ezek a részek nem csak a hajómakett esztétikáját emelik, hanem növelik annak hitelességét és történelmi pontosságát is.

A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák, kézzel varrottak, ami még inkább hozzájárul a makett valódi hajóra emlékeztető megjelenéséhez. A vitorlák anyaga és kidolgozása olyan, hogy élethűen tükrözi az eredeti hajó vitorlázatát.

A Hajómakett Összeállítása és Befejezése

A hajómakett összeállítása több száz munkaórát igényel, és nagy szakértelemmel történik. A gyártó a hajómakett minőségét és pontosságát többször is gondosan ellenőrzi az elkészítés folyamán. A részletes rajzok, festmények és eredeti tervek alapján készült makett minden egyes eleme a legnagyobb precizitással készül.

A 30-as cirkáló hajómakett elkészítése során a mesterek folyamatosan ellenőrzik a részleteket és a minőséget, hogy a végeredmény minden szempontból megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A makett végső csomagolása előtt minden elemet alaposan megvizsgálnak, hogy biztosítsák a vásárló számára egy kiváló minőségű terméket.

Összegzés

A 30-as Cirkáló hajómakett nem csak egy hajómodell, hanem egy igazi műalkotás, amely a hajómodellezés szerelmesei számára értéket és örömet nyújt. A részletgazdag kivitelezés, a kézzel készült elemek és az eredeti tervekhez való hűség garantálják, hogy ez a makett hosszú távon is büszkeséget és örömöt szerezzen tulajdonosának.

 

A 30-as cirkáló hajómakettet ajánljuk:

 • Hajómakettezőknek: Azok számára, akik szenvedélyesen foglalkoznak makettezéssel, kiváló kiegészítő lehet gyűjteményükben, kihívást és inspirációt nyújtva a saját projektjeikhez.
 • Történelem és Haditengerészeti Rajongók: Történelem, különösen a tengeri történelem és haditengerészet iránt érdeklődők számára ez a makett egy értékes és szemléltető darab lehet, hiszen a hajómakett a tengeri felfedezések és a hajózás történetének egy darabját idézi fel.
 • Dekorációként: A makett elegáns és részletes megjelenésével ideális díszítő elem lehet otthonokban, irodákban, vagy akár üzleti helyiségekben, hozzáadva a helyiségek hangulatához és stílusához.
 • Művészeti Alkotások Kedvelőinek: Művészeti alkotások és egyedi tárgyak gyűjtői számára ez a makett kiváló hozzáadás lehet a kollekciójukhoz, különösen azoknak, akik a kézművesség és a történelmi hajók iránt érdeklődnek.
 • Luxus Ajándékként: Akik egy igazán egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek különleges alkalmakra, mint például születésnapok, évfordulók vagy nyugdíjazás, számukra ez a makett tökéletes választás lehet, hiszen nemcsak szép, hanem történelmi és kulturális jelentőséggel is bír.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész St. Pavel vitorlás makettel. Az öröm biztosan nem marad el!

A 30-as cirkáló hajómakett tisztán tartása:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
3 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-3 of 3 reviews
 1. AS
 2. GK
 3. BD

  Gyors szállítás , és nagyon szép kidolgozott a termék