Jeanneau Sun Odyssey 45DS Vitorlásmakett

198 000 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0035P Kategóriák: ,
Leírás

JEANNEAU SUN ODYSSEY 45DS Vitorlásmakett

 • MÉRETE:   70 x  21 x 110 cm 
 • ANYAGA: akácia – mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa.
 • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
 • CSOMAGOLÁS:  A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

Az eredeti hajó tulajdonságai:

 • Hosszúság: Általában körülbelül 13,75 méter (45 láb).
 • Szélesség: Körülbelül 4,37 méter.
 • Merülési mélység: Különböző változatokban kapható, de általában két változat létezik: rövid merülésű (körülbelül 1,5 méter) és mély merülésű (körülbelül 2 méter).
 • Vízkiszorítás: Körülbelül 10 500 kg (változhat a felszereltségtől és a terheléstől függően).
 • Személyzet: Általában 6-8 fő, de a kabinok számától és elrendezésétől függően változhat.
 • Honosság: A Jeanneau egy francia hajógyártó vállalat.
 • Építés időpontja: Az első példányok az 2000-es évek elején kerültek piacra, a mai napig gyártják ezt a polgári jacht típust

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS hajó története

A vitorlázás világában néhány márkanév kiemelkedik a többi közül, és a Jeanneau kétségtelenül az egyik legismertebb közöttük. Az 1950-es évek óta a Jeanneau vállalat gyorsan nőtt és vált a hajókészítés iparág egyik meghatározó szereplőjévé. Kiváló minőségű hajóiknak köszönhetően nemzetközi hírnévre tettek szert. Az egyik ilyen gyöngyszem a kínálatukban a Sun Odyssey 45DS, amely azonnal felkeltette a vitorlázók és a hajósok figyelmét világszerte.

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS a 2000-es évek elején látta meg a napvilágot. Az új tervezési irányvonalat követve a cég a hajóipar legjobb tervezőivel dolgozott együtt az új modell létrehozásában. A cél egy olyan hajó megalkotása volt, amely nemcsak funkcionális és teljesítményorientált, de esztétikailag is vonzó.

A hajó dizájnjában a modernitás és a hagyományok ötvöződnek. Az ívelt vonalvezetés, a tágas belső terek és a kiváló minőségű anyagok használata egy olyan elegáns és kényelmes környezetet teremt, amely ideális a hosszú utazásokhoz vagy akár a rövidebb kiruccanásokhoz is. A fedélzeten lévő nagy ablakok és tetőablakok lehetővé teszik a természetes fény beáramlását, így a belső tér világos és barátságos atmoszférájú.

Az egyik legfontosabb jellemző, ami a Sun Odyssey 45DS-t különlegessé teszi, az a fedélzet és a kabinok elrendezése. A tervezők maximális helykihasználásra törekedtek, hogy a vitorlázók és a hajósok számára minden kényelmi funkciót biztosítsanak. A konyha, az étkező és a pihenőhelyek kényelmesen elrendezésre kerültek, így a hajón való tartózkodás kellemes és otthonos.

A hajó teljesítménye is megfelel a várakozásoknak. Az optimális súlyeloszlás és a kiegyensúlyozott kormányzás lehetővé teszi, hogy a hajó gyorsan és könnyedén reagáljon a különböző időjárási körülményekre és a tengeri állapotokra. Ezenkívül a Sun Odyssey 45DS stabil és biztonságos, ami különösen fontos a hosszabb tengeri utazások során.

A Jeanneau nem csak a tervezésben és a gyártásban volt úttörő. Az évek során folyamatosan innovatív technológiákat vezettek be a hajók építésében. Például a vállalat kifejlesztett egy saját gyantainjektálási technológiát, amely lehetővé teszi a hajótestek gyártását nagyobb pontossággal és kisebb súllyal, miközben növeli a merevséget és a tartósságot.

A Sun Odyssey 45DS számos díjat és elismerést kapott a tervezés, a funkcionalitás és az innováció terén. Sok vitorlázó és hajórajongó elismerte, hogy ez a modell tökéletes egyensúlyt teremt a luxus, a kényelem és a teljesítmény között.

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS egy valódi mestermű a vitorlázás világában. A vállalat hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a hajógyártásban, és ez a modell tökéletes példa arra, hogy a Jeanneau milyen mértékben képes ötvözni a tervezést, az innovációt és a minőséget. Egy olyan hajó, amely mind azok számára ideális, akik a tengeri kalandokat keresik, mind azoknak, akik csak a nyugalomra és a kényelemre vágynak a tengeren. Ez a hajó nem véletlenül kapta a Modern Vitorlázás Úttörője címet.

Ismertető a Jeanneau Sun Odyssey 45DS Vitorlásmakett készítésről

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS Vitorlásmakett a minőség aprólékos replikája

Amikor először meglátja a Jeanneau Sun Odyssey 45DS vitorlásmakettet, azonnal észreveszi az aprólékos részleteket és a hajó valósághű ábrázolását. Ez a 70 cm-es makett tökéletesen tükrözi a valódi hajó lenyűgöző vonalvezetését, amelyet a vitorlázók és hajórajongók világszerte elismernek.

Az első lépés a Jeanneau Sun Odyssey 45DS vitorlásmakett elkészítésénél a tervezés volt. Az eredeti tervrajzait és specifikációit gondosan tanulmányozták, hogy a vitorlás minden egyes részlete pontosan megegyezzen az eredetivel. A 3D-szkennerrel digitalizáltak minden apró részletet, így a makett készítésekor minden elem a helyén volt.

A Sun Odyssey 45DS Vitorlásmakett alapanyaga kiváló minőségű fa és műanyag, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A makett alapját kézzel faragták ki, és gondosan csiszolták, hogy sima és éles vonalvezetést kapjanak. Ezt követően különböző festékekkel és lakkokkal kezelték a makettet, hogy megszerezze a valódi hajó fényes és elegáns megjelenését.

A vitorlák és a kötélzet kiválasztásánál is nagy hangsúlyt fektettek a részletekre. A vitorlákat kiváló minőségű vászonból készítették, és a kötélzetet valósághűen ábrázolták, így a hajó minden szögből hűen tükrözi a valódi hajót.

A Sun Odyssey 45DS Vitorlásmakett belső terét is gondosan kidolgozták. A kabinok, a konyha és az étkező minden elemét miniatűr méretben rekonstruálták, így a makett belseje is lenyűgöző részletességgel rendelkezik. Az ablakok és a tetőablakok átlátszó műanyagból készültek, így betekintést nyújtanak a makett belső terébe.

A Sun Odyssey 45DS vitorlásmakett a valódi hajó aprólékos rekonstrukcióját kínálja. Minden elem, a kötélzetektől a kabinokig, pontosan és valósághűen ábrázolja az eredeti hajót. A hajó készítésénél csak a legjobb fa alapanyagokat használták, úgy mint az akácia, mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, így a termék nemcsak szép, hanem tartós is.

A vitorlás makett minden részlete gondosan átgondolt és kidolgozott, így nem csak egy dekoratív elemként, hanem egy műalkotásként is tekinthető. A hajórajongók és a vitorlázók számára ez a tökéletes ajándék, melyet büszkén mutathatnak be otthonukban vagy irodájukban.

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS vitorlásmakett nem csak egy szép darab, hanem egy olyan termék, amely a valódi hajó minden részletét hűen tükrözi. A makett elkészítésének folyamata és a termék előnyei egyértelműen mutatják, hogy ez nem csak egy átlagos makett, hanem egy kiváló minőségű mestermű.

A Jeanneau Sun Odyssey 45DS vitorlásmakettet ajánljuk:

 • Hajómodellezőknek és gyűjtőknek: Azok számára, akik szenvedéllyel gyűjtenek vagy építenek hajómaketteket, a Jeanneau Sun Odyssey 45DS makett kiváló kiegészítő lehet a kollekciójukhoz, hiszen a precíz kidolgozás és a valósághű ábrázolás miatt ez a darab kiemelkedik a többi közül.
 • Vitorlázó és tengeri hajózás rajongóknak: Azoknak, akik imádnak vitorlázni vagy egyszerűen csak vonzódnak a tengerhez és a hajózáshoz, ez a makett tökéletes dísztárgy lehet otthonukban vagy irodájukban, emlékeztetve őket a tenger iránti szenvedélyükről.
 • Történelem és hajózási kultúra kedvelőinek: Azok számára, akiket érdekel a hajózás történelme és a vitorláshoz kapcsolódó kultúra, ez a makett betekintést nyújthat a hajóépítés művészetébe és a vitorlázás technikáiba.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

A Sun Odyssey 45DS vitorlásmakett tisztán tartása

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak