Sold out

ONEWORLD SPORTVITORLÁS Makett

27 900 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R124149 Kategória:
Leírás

ONEWORLD SPORTVITORLÁS Makett

  • Mérete: 30 Hosszú x 47 Magas x 6,5 Széles (cm)
  • Anyaga: fa hajótest
  • Színe/ festése: két féle színben
  • Tartozékok: a Oneworld Sportvitorlás maketthez fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron. Az ár egy darab hajómakettre vonatkozik.
  • Csomagolás: a makettet összeszerelve, fektetett vitorlával biztonságos dobozban forgalmazzuk.

 

A Oneworld sportvitorlás makett az 1851-es ikonikus eredeti vitorlás látványos és modern reprezentációját kínálja, ami egyszerűen lenyűgöző látvány minden asztalon. Az 1851-ben épített eredeti hajó tiszteletre méltó helyet foglal el a vitorlázás történetében, és ez a makett hűen tükrözi annak egyedi stílusát és karakterét.

Ez a makett gondos tervezéssel és kivitelezéssel készült, minden részletében az autentikus hajózási élményt keresve. A hajótest és vitorlák minőségi anyagokból készültek, így nem csak vizuálisan vonzó, de tartós is. A pontos részletek, beleértve a finoman megformált vitorlákat és az aprólékosan kidolgozott köteleket, mind hozzájárulnak a makett valósághű megjelenéséhez.

A Oneworld sportvitorlás makett tökéletes kiegészítője lehet minden otthonnak vagy irodának, ahol a tenger szerelmesei és a vitorlázás iránt érdeklődők egy kis inspirációt és eleganciát szeretnének hozzáadni a környezethez. Ezzel a makettel a mindennapokban is élvezhetővé válik a vitorlázás varázsa és a tengeri élet iránti szenvedély.

A termék utángyártott Amerika Kupa vitorlás hajómakett. A regattát 1851-ben hozták létre, miután amerikai dokkmunkások kihívást intéztek a Royal Yacht Club angol dokkmunkásaihoz. A legrégebbi, ma is vitatott trófeát 3-4 évente rendezik meg.

AJÁNLJUK

  • Otthoni Dekoráció Rajongóinak: Azok számára, akik szeretnék otthonukat egyedi és stílusos dekorációs elemekkel feldobni, az Oneworld sportvitorlás makett kiváló választás. Az elegáns kialakítás és a történelmi ihletésű design hozzáadott bájt és karaktert kölcsönöz a lakótérnek.
  • Irodai Munkatársak és Üzleti Partnereknek: Az irodai környezetben dolgozóknak vagy üzleti partnereknek is remek ajándék lehet ez a makett. A letisztult vonalvezetés és a modern megjelenés professzionalizmust sugall, miközben egy kellemes vizuális élményt is nyújt a munkahelyen. Egy hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
  • Vitorlázás és Tenger Szerelmesei számára: Azoknak, akik lelkesednek a vitorlázásért és a tengerért, ez a makett egy kis nautikai hangulatot és inspirációt hoz a mindennapjaikba, emlékeztetve őket a szabad, nyitott vizekre és a vitorlázás izgalmaira.

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak