Uzlet1200

CÉGISMERTETŐ

Különlegességek a lakberendezés világából.

2003-ban debütáltunk az exkluzív lakberendezési – és ajándéktárgyak piacán, ötletet kínálva mindazoknak, akik szeretik az egyedi termékeket, az igényes kivitelezést és nem utolsósorban rajongói a vitorlás világnak.
Igazi különlegességeket kínálunk az exkluzív iroda és a lakberendezés kedvelőinek!

A vitorlás hajómakettek, jachtok, faliképek és a különlegesebbnél különlegesebb réztárgyak, iránytűk, barométerek, lámpák és egyéb hajós lakberendezési termékeink közül biztosan Ön is talál olyat, amivel páratlan meglepetést szerezhet saját maga, szerettei vagy akár ügyfelei és kollégái számára is.
Egyedi ajándékok tárát nyújtjuk az ajándékozni vágyóknak, s a nem mindennapi ajándékötleteink közül garantáltan megtalálja az igazit, bármilyen különleges alkalomra szóló meglepetésről legyen szó. Születésnapra, névnapra, évfordulóra, esküvőre, vagy akár céges ajándéknak is izgalmas, igényes és ritka termékek közül válogathat.

TERMÉKEINK

Fő termékeink az 1700-1800-as évek hajóinak makettjei, valamint jachtok, vitorlások, csatahajók, csónakok, melyek aprólékos kézi munkával – némelyik több száz munkaóra ráfordítással – és nagy hozzáértéssel készülnek eredeti tervek, részletes rajzok, s festmények alapján. A fából készült hajómakettek, változatos méretben és minőségben kaphatóak az ajándék kategóriától egészen a több ezer darabból összeállított múzeumi minőségűig. Nálunk mindenki talál a pénztárcájának megfelelő hajót, hiszen már pár ezer Ft-tól egészen a milliós nagyságrendű hajókig (ez utóbbi több mint 4 m hosszú) minden árkategória fellelhető, a hajó méretétől és kidolgozottsági mértékétől függően.
2012-ben termékkínálatunk kanadai cédrusból készült valódi kajakokkal, kenukkal bővült a manufaktúrából.

Amennyiben Ön saját maga szeretné elkészíteni hajóját, választhat fa, építő készleteink, kittjeink közül is.

Enteriőr kínálatunkat hajózással kapcsolatos kiegészítők, konyhai felszerelések, ajándékok, dísztárgyak, festmények, poszterek, puzzle-k és játékok színesítik. A dísztárgyak mellett a praktikus és a mindennapok során is jól használható lakberendezési termékpalettánk (lámpák, ruhafogas, konyhai felszerelések, órák stb.) is nagyon változatos.

Látogasson el hozzánk és személyre szabott tanácsokkal segítjük a választásban, hogy biztosan olyan ajándékot vásároljon, amiben az Ön számára fontos személy leginkább örömét leli.

Varázsolja különlegessé lakását, irodáját, egyedi termékeinkkel!

MIÉRT ÉRDEMES NÁLUNK VÁSÁROLNI?

„A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.” Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

Új kollégák érkezésekor figyelmes és jelképes céges ajándék: „Welcome on Board”-os feliratú mentőöv

Baba érkezésekor, kreatív ajándék és örök emlék: „Welcome on Board”-os feliratú mentőöv

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki „új vizekre evez az élet tengerén„.

Nászajándékként
– egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. „Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe„.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát egy kész hajómakettel, vagy egy általa megépíthető kittel. Az öröm biztosan nem marad el!

Különleges alkalmakhoz, különleges ajándékok!

ALAPANYAGOK

Hajómakettjeink alapanyaga főleg mahagóni, de megtalálhatóak még más trópusi fafajták is (ld. lejjebb részletezve).

A hajómodellek elkészítéséhez csak a legjobb minőségű faanyagokat használjuk. Tömör fa csak az ajándék/szuvenír főkategóriájú hajók előállításánál fordul elő.

A hajómakettek természetes pácokkal, festékekkel készülnek az eredeti hajó tökéletes mására.

Az ágyúk, muskéták, horgonyok és más díszítő elemek fémötvözetből, a vitorlák és a kötélzetek lenből készülnek.

A makett elkészítéséhez használt fafajták

Akácia                                     Acacia
Ébenfa                                    Diospyros
Angol szikonor                     Pterecarpus Pedatus Pierre
Rózsafa                                  Dalbergia Oliverii Gamble
Indiai rózsafa                       Siamea Lamk
Mahagóni                              Xylia Dolabrifommis Benth
Cseresznyefa                         Pygeum Arboreum Xoan Dao
Észak-amerikai sárgafa      Adina Sessifolia Hook
Jakfa                                      Artocarpus Integrifolia Linn

A hajómakettek összeállításánál az A&B ragasztó segíti a végleges forma megtartását, mely a különféle éghajlati viszonyokkal szemben is ellenálló.

CSOMAGOLÁS

Minden termék biztonságos csomagolásban kerül forgalmazásra. A nagyobb hajómodellek fa védőkeretben és kartondobozban, a kisebb termékek egyedi csomagolásban kerülnek kiszállításra.