75-ös cirkáló Muschka hajómakett

119 000 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNCM0059P Kategóriák: ,
Leírás
 • MÉRETE: 100 × 19 × 139 magas cm
 • ANYAGA: akácia – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, prémium minőségű mahagóniból készült hajótest.
 • TARTOZÉKOK: a vitorlás makett tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
 • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,  forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

Ismertető a készítésről

A 75-ös cirkáló Muschka hajómakett, mely 100 cm hosszúságú, egy lenyűgöző művészeti alkotás, amely minden részletében a tengeri hajózás és a hajómodellezés iránti szenvedélyt tükrözi. Ez a makett nem csak egy modell, hanem egy történelmi darab, amely képes felidézni a vitorlázás aranykorát és a tengeri utazások izgalmát.

A makett elkészítésének folyamata önmagában is egy művészi alkotás. A kézművesek, akik ezt a makettet létrehozták, nem csak a hajóépítészet mesterei, hanem igazi művészek is. A makett készítése során nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket, minden egyes részletet kézzel faragtak és formáztak, így biztosítva, hogy a végeredmény tökéletesen visszaadja az eredeti hajó jellegzetességeit. Palánkozott technikával készült, ami hozzájárul a hajó testének erősségéhez és tartósságához, miközben lehetővé teszi a legapróbb részletek kidolgozását is.

A Muschka hajómakettnél használt faanyagok – mint az akácia, mahagóni, vagy rózsafa – nemcsak az erősséget és tartósságot biztosítják, hanem a vitorlás elegáns és gazdag megjelenését is garantálják. Ezek az anyagok segítik a hajó harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába, akár egy otthoni nappaliban, akár egy irodában vagy egy tárgyalóteremben.

A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák, szintén kézzel készülnek, amelyek hozzájárulnak a makett élethűségéhez és egyediségéhez. A vitorlák precíz varrása és a részletes kidolgozás biztosítja, hogy a vitorlás a lehető legvalósághűbb legyen.

A Muschka hajómakett előnyei közé tartozik a részletgazdag kidolgozás, amely lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy közelebbről megcsodálhassa a hajómakettezés művészetét. Ez a dísztárgy több száz munkaóra ráfordítással készül, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján, így biztosítva, hogy minden részlet tökéletes legyen.

Összességében a Muschka hajómakett nem csak egy gyönyörű dísztárgy, hanem egy értékes műalkotás is, amely képes felidézni a múltat és inspirációt adni a jelennek. Tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretik a tengeri történelmet, a hajómakettezést, vagy egyszerűen csak egy különleges és elegáns dísztárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba.

Érdekesség a hajómakettekkel kapcsolatban:

A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

A Muschka hajómakett tisztán tartása:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A Muschka hajómakettet ajánljuk:

 • Vitorlázás Rajongóinak: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a tengeri történelem, a klasszikus vitorlások és a hajózás iránt, a 75-ös cirkáló Muschka vitorlás makettje tökéletes választás lehet. A hajó története és részletgazdag reprodukciója értékes hozzájárulás a tengeri hajózás szeretetéhez.
 • Makettgyűjtőknek: Azok számára, akik a hajómakettek gyűjtésével és építésével foglalkoznak, ez a makett egy kiváló kiegészítő lehet a gyűjteményükben. A Muschka makettje a hajómodellezés és a kézművesség mesterségének remek példája.
 • Dekorációként: A makett elegáns kialakítása és esztétikai vonzereje ideális választás lehet otthonok, irodák vagy akár hotelek és éttermek számára, amelyek egy különleges és történelmi hangulatú dísztárgyat keresnek.
 • Különleges Ajándékként: Ha valaki egyedi és emlékezetes ajándékot keres barátoknak, családtagoknak vagy üzleti partnereknek, akik érdeklődnek a tengeri történelem vagy a hajómodellezés iránt, a Muschka vitorlás makettje tökéletes választás lehet, hiszen nemcsak gyönyörű, hanem a múlt egy darabját is hordozza magában.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
 • További vitorlás makettjeink

  Hajómakettezési ötletek

  Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak