HALLBERG-RASSY 62 vitorlás makett

219 000 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0034P-80 Kategóriák: ,
Leírás

HALLBERG-RASSY 62 vitorlás makett

MÉRETE:   80 x  24 x 125 cm

ANYAGA: akácia – mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa.

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS:  A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

A Hallberg-Rassy 62 története:

A Hallberg-Rassy nevet világszerte ismerik, és egyet jelent a kiváló minőségű, magas színvonalú tengerjáró vitorláshajókkal. A márka hírnevét több évtizednyi tapasztalat, innováció és a svéd hajóépítési hagyományok ötvözésével sikerült elérni.

Ez a hajó az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb modell a gyártó kínálatában, amely a 2000-es évek elején mutatkozott be a nagyközönségnek. Ezt a modellt kifejezetten azoknak tervezték, akik hosszú távú utakat terveznek és kényelmes, luxus környezetben szeretnének vitorlázni.

A luxus vitorlás designjánál a fő cél az volt, hogy egy olyan hajót hozzanak létre, amely egyesíti a gyorsaságot, a kényelmet és a biztonságot. A hajó kiváló teljesítményt nyújt mindenféle időjárási körülmények között. A nagyméretű, jól tervezett fedélzet és a kényelmes belső terek lehetővé teszik a hosszú távú vitorlázásokat kis legénységgel is.

Ezen kívül a Hallberg-Rassy 62-ben különös figyelmet fordítottak a belső tér kialakítására is. A hagyományos svéd minőségi fafaragással és a modern designnal kombinálva egy igazán otthonos és meghitt környezetet teremtettek. A kabinok tágasak, a nappali rész kényelmes, és minden szükséges kényelmi funkcióval rendelkezik.

Ebben a vitorlásban számos innovatív megoldást alkalmaztak. Ezek közé tartozik például a kettős kormányos rendszer, ami nagyobb stabilitást és irányíthatóságot biztosít a hajónak, valamint a modern hajóvezérlési rendszerek, amelyek segítenek a navigációban és a vitorlázásban.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makettről:

Ez a hajó a vitorlázás világának egyik ikonikus darabja, amely tökéletes ötvözete a svéd hajóépítési hagyományoknak és a modern tervezésnek. A valóságban ez a hajó a luxus, a kényelem és a tengerjáró képességek kombinációját kínálja. Most azonban lehetősége van ennek a lenyűgöző hajónak egy 80 cm méretű, mesterien kidolgozott makettjével díszíteni otthonát vagy irodáját.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makett az eredeti hajó minden részletére figyel, hogy a lehető legautentikusabb legyen. Az elegánsan ívelt törzs, a karakterisztikus kabinstruktúra és a jól megtervezett fedélzet mind visszaköszönnek ezen a gyönyörűen kidolgozott modellen. Az anyagok gondos kiválasztása – a fényes lakkal bevonatolt fa, a finoman kidolgozott fém alkatrészek és a valósághű vászonvitorlák – mind azt a célt szolgálják, hogy ez a makett ne csak egy dísztárgy legyen, hanem egy műalkotás is otthonában.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makett fedélzetén minden egyes részlet precízen kidolgozott, a csúszásgátló felületektől kezdve a miniatűr kötelekig és csörlőkig. Az ablakok tükröződnek, mintha valóban üvegből készülnének, és a hajótest színe mélykék, akárcsak az eredeti hajó. A hajó orrában elhelyezett miniatűr anker és a kabin tetején látható antennák is azokat az apró részleteket kínálják, amelyek élethűvé teszik ezt a makettet.

A vitorlázat is lenyűgöző. A fővitorla és a génua vitorla finoman kidolgozottak, és úgy vannak rögzítve, hogy élethűen simuljanak a szélhez. Még a makett hajó alján is láthatók azok a jellegzetes tartógerendák, amelyek a Hallberg-Rassy 62-t olyan stabillá és erőssé teszik a valóságban.

A makett belseje is hűen követi az eredeti hajó belső terét. Bár ez a rész nem látható, a hajó belsejében miniatűr bútorok, kabinok és navigációs eszközök találhatók, mindegyik aprólékosan kidolgozott, hogy az igazi hajó belsejének miniatűr másolataként szolgáljon.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makett tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné otthonának vagy irodájának díszítésére használni ezt a gyönyörű hajót. Legyen szó vitorlázás szerelmeseiről, tengeri kalandok rajongóiról vagy egyszerűen azokról, akik értékelik a mesteri kézművességet és a precíz részleteket. Ez a makett egy valódi műalkotás, amely éveken át megőrzi szépségét és kifinomultságát. Emellett remek beszélgetési alap is lehet, amikor vendégei meglátják ezt az impozáns makettet nappalijában vagy irodájában.

Ez Hallberg-rassy 62 vitorlás makettt teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.

A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

 

A Hallberg-Rassy 62 vitorlás makettet ajánljuk:

  • Vitorlázás kedvelőinek: Azok számára, akik vitorláznak vagy a tengeri élet iránt érdeklődnek, ez a makett tökéletes kiegészítő lehet otthonukban vagy irodájukban. A hajó részleteinek autentikussága és a hajóépítés iránti odaadás tükröződik a maketten, így azok számára, akik ezt értékelik, ez egy igazán különleges darab lesz.
  • Történelem és Kultúra Rajongóinak: A Hallberg-Rassy 62 egy ikonikus hajó a vitorlázás világában. Azok számára, akik érdeklődnek a hajózás története iránt vagy a skandináv tervezés és művészet rajongói, ez a makett egy kiváló beszélgetésindító lehet, valamint egy gyönyörű művészeti alkotás is.
  • Miniatűr és Makett Gyűjtőknek: Azok számára, akik miniatűröket, maketteket vagy egyéb kézműves műalkotásokat gyűjtenek, ez a Hallberg-Rassy 62 makett kihagyhatatlan darab lehet a gyűjteményükben. A makett kidolgozottsága, részletessége és az alkalmazott anyagok minősége biztosan lenyűgözi a gyűjtőket.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt Hallberg-Rassy 62 vitorlás makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak