America 3 vitorlás makett

39 900 Ft

Készleten

Cikkszám R566 Kategória:
Leírás

America 3 vitorlás makett

  • Mérete: 46cm x 9,5cm x 68 cm
  • Anyaga: fa
  • Tartozékok: a hajómaketthez fából készült talpazatot biztosítunk, valamint névtáblát. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • Csomagolás: a hajómakett fektetett vitorlával, kartondobozban szállítható. A vitorla egyszerűen néhány perc alatt rögzíthető.

A hajó története:

Az America 3 vitorlás hajó azon egyedi hajók közé tartozik, amelyek az idő múlásával is megőrizték helyüket a vitorlázás történelmében. Ennek a kivételes hajónak a története szorosan összefonódik a világ egyik legnevesebb és legnagyobb presztízzsel bíró vitorlásversenyével, az Amerika Kupával.

A 19. század óta létező Amerika Kupa a vitorlázásban a legnehezebben elérhető díjnak számít. E versenyen a világ legjobb csapatai mérkőznek meg egymással, és az America 3 az 1990-es évek elején vált az esemény egyik legemlékezetesebb résztvevőjévé.

Az America 3-t azzal a céllal tervezték és építették, hogy az Amerika Kupán győzedelmeskedjen. A 90-es évek elején a verseny színvonalának emelkedésével az új hajók kialakításában és tervezésében a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazták. Az America 3 tervezésénél is ez volt a vezérelv, így a hajó minden részletében a kor legfejlettebb technológiáját alkalmazták.

A hajó építése 1992 előtt kezdődött, amikor a következő Amerika Kupa versenyre készültek. A tervezési fázisban számos kihívással kellett szembenézni, hiszen a verseny szabályai nagyon szigorúak voltak, és minden apró részleten múlhatott a siker. A tervezőknek és építőknek olyan hajót kellett létrehozniuk, amely nem csak gyors, hanem a legnehezebb körülmények között is irányítható és stabil marad.

A hajó testének aerodinamikai tervezése mellett nagy hangsúlyt fektettek a vitorlák kialakítására és anyagára is. Minden vitorlát úgy terveztek, hogy azok a lehető legtöbb szelet használják ki, miközben ellenállnak az erős széllökéseknek is.

Az America 3 1992-ben állt először rajthoz, és azonnal lenyűgözte a verseny résztvevőit és közönségét. A hajó innovatív tervezésének és a legénység kiváló teljesítményének köszönhetően az America 3 a verseny egyik meghatározó szereplőjévé vált.

A következő évben, 1995-ben az America 3 ismét rajthoz állt az Amerika Kupán. Bár a verseny rendkívül kiegyensúlyozott volt, és számos kihívó próbálta legyőzni, az America 3 ismét bizonyította kiválóságát. A verseny során a hajó és legénysége több lenyűgöző teljesítményt is bemutatott, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy a hajó a vitorlázás történelmében maradandó nyomot hagyjon.

A hajó technikai kiválósága mellett az America 3 történetét azok az emberek is különlegessé tették, akik a hajó kormánya mögött álltak. A legénység elkötelezettsége, tudása és tapasztalata, valamint az a szenvedély, amellyel a versenyen vitorláztak, elengedhetetlenek voltak a hajó sikeréhez.

Az America 3 nem csak egy hajó volt. A vitorlázás történelmében a technológiai újítások, az emberi elkötelezettség és a versenyszellem tökéletes kombinációjaként marad emlékezetes. Az Amerika Kupán elért teljesítményeivel az America 3 beírta magát a vitorlázás legnagyobb hajóinak listájára, és méltán vált a verseny egyik legikonikusabb hajójává.

Ismertető az America 3 vitorlás makett készítéséről

Az America 3 vitorlás makett nem csak egy egyszerű méretarányos hajómakett. Ez a 46 cm-es alkotás azoknak az elkötelezett és tapasztalt mestereknek a munkáját dicséri, akik szívvel-lélekkel és nagy hozzáértéssel készítették el. Ez a makett teljes mértékben kézzel készült, a mesterek, akik az igényességükről és a precíz munkájukról ismertek nem hagytak teret a kompromisszumoknak vagy a sietségnek az elkészítés során.

A trópusi fából készült America 3 vitorlás makett már első pillantásra lenyűgözi a szemlélőt. A fa természetes színei és mintázatai mellett a mesterek hozzáértése is megcsillan minden apró részleten. Nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket minden darabot külön-külön válogattak és illesztettek a maketthez, hogy az valóban egyedülálló és különleges legyen.

Az America 3 vitorlás makett tervezése során az eredeti tervek, részletes rajzok és festmények szolgáltak inspirációként, amelyek hűen tükrözik az eredeti hajó minden egyes vonalát és jellegzetességét. Így a tapasztalt mestereknek a kezében, akik az alkotás folyamatát végigkísérték, vált valósággá ez a tökéletes mestermű.

Nem csak az elkészítés során, hanem a kész termék minőségének biztosítása érdekében is többszörösen gondosan ellenőrizték a makettet. A gyártó nem elégedett meg a közel-tökéletes eredménnyel, minden egyes darabot alaposan megvizsgált, hogy biztosítsa a vásárló számára a legmagasabb minőséget. Ezzel az alapos ellenőrzési folyamattal garantálják, hogy az America 3 vitorlás makett minden egyes darabja megfelel az elvárt magas színvonalnak.

Azok számára, akik igazán értékelik a kézművességet, az aprólékos munkát és az autentikus reprodukciókat, ez a makett nem csak egy dísztárgy. Sokkal több annál. Egy történelmi emlékmű, amely a tengeri hajózás egyik legikonikusabb eseményének és hajójának tiszteletére született. Azok számára, akik a részletek iránti szenvedélyt és az alkotás iránti elkötelezettséget értékelik, az America 3 vitorlás makett egy értékes kincs, amely generációkon keresztül szépségével és minőségével örömet okozhat.

Az America 3 vitorlás makettet ajánljuk:

  • Hajózás és tengeri történelem iránt rajongóknak, akik szeretnék gyűjteményüket egy olyan ikonikus darabbal gazdagítani, amely az Amerika-kupa egyik legjelentősebb hajóját ábrázolja.
  • Kézművességet és minőségi kézzel készült alkotásokat értékelő embereknek, akik az aprólékos részletekben és a trópusi fából készült művekben lelik örömüket.
  • Olyan gyűjtőknek, akik különleges és egyedi dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, és akik értékelik azokat a tárgyakat, amelyek egy adott korszak vagy esemény lenyomatát őrzik.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt America 3 vitorlás makettet hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak