Az Artesania Esteban Ferrer katalógusból előrendeléseket is tudunk felvenni. Mivel speciális termékekről van szó, így nem tartunk mindent raktáron. 2-3 havonta érkező szállítmányunkhoz tudjuk hozzárakni a megrendelését.
A katalógusból az aktuális készlet ide klikkelve található.

A Batela katalógusból előrendeléseket is tudunk felvenni. Mivel speciális termékekről van szó, így nem tartunk mindent raktáron. 2-3 havonta érkező szállítmányunkhoz tudjuk hozzárakni a megrendelését.
A katalógusból az aktuális készlet ide klikkelve található.


Az Amati katalógusból előrendeléseket is tudunk felvenni. Mivel erősen speciális termékekről van szó, így nem tartunk mindent raktáron. 2-3 havonta érkező szállítmányunkhoz tudjuk hozzárakni a megrendelését.
A katalógusból az aktuális készlet lécekből ide klikkelve található.
A katalógusból az aktuális készlet kiegészítőkből ide klikkelve található.

A Hemisferium katalógusból előrendeléseket is tudunk felvenni. Mivel erősen speciális termékekről van szó, így nem tartunk mindent raktáron. 2-3 havonta érkező szállítmányunkhoz tudjuk hozzárakni a megrendelését.
A katalógusból az aktuális készlet ide klikkelve található.

A Marine Business katalógusból előrendeléseket is tudunk felvenni. Mivel erősen speciális termékekről van szó, így nem tartunk mindent raktáron. 2-3 havonta érkező szállítmányunkhoz tudjuk hozzárakni a megrendelését.
A katalógusból az aktuális készlet ide klikkelve található.

A katalógusokból rendelés esetén, kérjük küldje meg a választott termék cikkszámát, mennyiségét az űrlap segítségével. Ezt követően küldjük az árajánlatot, lehetséges minimum rendeléssel, majd a 30%-os előleg számlát.  Az előleg fizetése választható banki átutalással, vagy készpénzzel átvételi pontunkon. Az összeg beérkezése után véglegesítjük rendelését. A rendelés átvételi pontunkra érkezését követően értesítjük a személyes átvétel, vagy kiszállítási lehetőségről. A fennmaradó összeget rendezheti banki átutalással, vagy az átvételi ponton(készpénz) vagy a futárnál (készpénz/bankkártya).