Kalóz vitorlás makett L45

59 900 Ft

Készleten

Cikkszám C002 Kategóriák: ,
Leírás

KALÓZ VITORLÁS

MÉRETE:   45 × 14,5 × 66 magas cm

ANYAGA: akácia – más trópusi fák

TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.

CSOMAGOLÁS:  A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,  forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

A Kalóz vitorlás tulajdonságai

 • Hossz: 5,00 m
 • Szélesség: 1,60 m
 • Hajótest súlya: 170 kg
 • Hajó versenysúlya: 218 kg
 • Merülés: 0,20 – 1,05 m
 • Fő- + Orrvitorla: 10,00 m2
 • Hátszélvitorla: 10,00 m2
 • Legénység: 2 személy

2011-ben a Balatonon rendezték meg az első Európa bajnokságot az osztályban. Ez az egyik legnépszerűbb hajóosztály a versenyek között.

A kalóz vitorlás méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak.

A méretarányos fa hajómakettek több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készülnek, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

A Kalóz vitorlás hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

Fedezze fel a kalóz vitorlás csodálatos részletességét, ebben a lenyűgöző másolatban, amely annak a híres hajónak a makettje, amely a balatoni Európa bajnokságon szerepelt! Az eredeti hajó teljesítményének és lenyűgöző megjelenésének tiszteletére a makettet a legfinomabb anyagokból és legapróbb részletekig kidolgozva készítették el. A hajótest fehér színű, melyet kiváló minőségű festékekkel és lakkozással kezeltek, így az idő múlásával is megőrzi eredeti szépségét.

A vitorlái élethűen reprodukálják az eredeti hajó vitorláit, míg a kötelek és a felszerelés gondosan kidolgozottak, hogy a valósághűség érzetét adják. A makett hűen tükrözi a kalóz vitorlás hajó jellegzetes kialakítását és a balatoni verseny emlékét.

Akár gyűjtemény részeként, akár önálló dekorációs elemként, ez a makett kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat a vitorlázás egy különleges darabjával díszíteni.

A kalóz vitorlás makettet ajánljuk:

 1. Vitorlázás rajongóinak és sportolóinak: Azok számára, akik szenvedélyesen követik a vitorlázást vagy maguk is részt vesznek benne, ez a makett kiváló módja annak, hogy kifejezzék szeretetüket a sport iránt, és egy egyedi darabbal díszítsék otthonukat vagy irodájukat.
 2. Történelem és kultúra kedvelőinek: Azoknak, akik érdeklődnek a történelmi hajók és az európai vitorlás versenyek iránt, ez a makett hűen tükrözi a balatoni Európa bajnokság különleges pillanatait.
 3. Gyűjtőknek és makett kedvelőknek: Akik szenvedélyesen gyűjtenek különböző tárgyakat vagy maketteket, és értékelik a precíz és részletes kidolgozást, ez a kalóz vitorlás makett tökéletes kiegészítő lehet gyűjteményük számára.
 4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak