Rainbow festett vitorlásmakett

58 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0015P-60 Kategória:
Leírás

A Rainbow festett vitorlásmakett technikai adatai

  • Mérete: 66 x 11 x 78 cm
  • Anyaga: akácia – mahagóni, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa.
  • Tartozékok: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • Csomagolása:  a fa hajómakettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal forgalmazzuk, melynek felállítása néhány percet igényel.

RAINBOW vitorlás makett története

A Rainbow a J-osztály 1930-as jachtja volt, és az 1934-es Amerika Kupa sikeres védője.  Harold Vanderbilt megrendelésére William Starling Burgess tervezte. A hajót 1940-ben selejtezték le.

2012-ben készítettek egy Rainbow-replikációt. 2015 januárjában jelentették, hogy eladó  10,450,000 usd + áfa megfizetésével.

A makett készítéséről:

A Rainbow méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket. A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

A Rainbow festett vitorlásmakett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és  festmények alapján. A Rainbow hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

A Rainbow festett vitorlásmakett a tengeri kultúra és a művészeti kiválóság kombinációja. Ennek a lenyűgöző, 60 cm méretű makettnek a kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott, mely a hajóépítészeti mesterség iránti mély tiszteletet tükrözi. A hajó minden íve, kötele és vitorlája hűen tükrözi az eredeti Rainbow vitorlás hajó jellegzetességeit. Az egyedülálló festett kivitel pedig nem csak hűséget biztosít az eredeti designhoz, hanem modern, stílusos megjelenést is kölcsönöz a makettnek.

A kiváló minőségű anyagokból készült Rainbow festett vitorlásmakett tartós és hosszú élettartamot ígér. A termék tökéletes választás a tengeri kultúra iránt érdeklődők számára, akik egy lenyűgöző dísztárgyat keresnek otthonukba vagy irodájukba. Az egyedülálló festési technikával és a mesterségesen öregített felülettel ez a makett nem csak egy történelmi hajó replikája, hanem egy igazi művészeti alkotás is, mely képes magával ragadni a tekintetet.

A Rainbow festett vitorlás makettet ajánljuk:

  1. Vitorlázás és tengeri kultúra rajongóinak, akik értékelik a hajózás történelmét és azokat az esztétikai értékeket, amelyeket ez a makett képvisel.
  2. Gyűjtőknek és művészeti alkotások szerelmeseinek, akik értékelik a kézműves munkát és a részletekre való odafigyelést.
  3. Ajándékként azoknak, akiknek fontos a minőségi, egyedi és stílusos dekoráció, és akik szeretnék otthonukat vagy munkahelyüket egy lenyűgöző tárggyal díszíteni.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak