Nautor Swan 48 hajómakett

199 000 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0041P Kategóriák: ,
Leírás
  • MÉRETE: 80 x  20 x 123 magas cm
  • ANYAGA: akácia – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron. A motorcsónak makett elkészítésénél, a gyártó helyet biztosított az RC motor elhelyezésére.
  • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

A Nautor Swan 48 hajómakett története:

A Nautor Swan 48 történelmi hajómakett pontos és elegáns mása annak a híres finn vitorláshajónak, mely az 1970-es években debütált a Nautor’s Swan hajógyárban. Az eredeti Nautor Swan 48 ismert volt kiváló navigációs képességeiről és egyedi, letisztult designjáról, amely máig ikonikusnak számít a vitorlázás szerelmesei körében. Ez a különleges hajómakett a legapróbb részleteiben is tükrözi az eredeti hajó dinamikus vonalait és karakteres alakját, minden elemében visszaadva annak eleganciáját és sportosságát.

A Nautor Swan 48 hajómakettet kiváló minőségű anyagokból készítették, a finom fa és az erős textil egyesítésével, amelyek hosszú élettartamot és szemet gyönyörködtető megjelenést biztosítanak. A pontosan kidolgozott vitorlák, az átgondoltan kialakított hajótest és a számtalan apró, de fontos részlet mind hozzájárul ahhoz, hogy ez a makett valóban élethű és autentikus legyen.

A Nautor Swan 48 hajómakett ideális választás mindazok számára, akik mélyen érdeklődnek a vitorlázás iránt, vagy egyszerűen csak egy stílusos és egyedi díszt keresnek otthonuk számára.Ezzel a lenyűgöző makettel nemcsak a tenger és a vitorlázás szerelmeseit, de a design és a kézművesség iránt érdeklődőket is leveszi a lábáról, hozzáadva egy kis tengeri eleganciát és történelmet bármely helyiséghez.

Ismertető a készítésről

A NAUTOR SWAN 48 méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz, melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését a lakberendezés és a design világába. A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, rézből, bronzból, fémötvözetekből készítik, saját műhelyükben. A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. A méretarányos fa hajómakett több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

A NAUTOR SWAN 48 hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb.) bútorok kiegészítőjeként. Különleges születésnapi, emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként céges ajándék.

ÉRDEKESSÉG
A hajó a Feng Shuiban a gazdagságot jelenti, illetve azt a gondolatot ébreszti, hogy egy pénzzel megrakott hajó úszik felénk a vízen. A hajó új karrier lehetőségeket is hozhat, de vigyázzunk vele, hogy eleje ne nézzen kifelé az ajtón mert úgy kiviheti a pénzt a házból!

A Nautor Swan 48 hajómakett TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

Porpisztoly

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak