Luxus jacht makett 43cm

39 990 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám R10312 Kategória:
Leírás

LUXUS JACHT Makett

  • MÉRETE: 43 × 11 × 72 cm magas
  • ANYAGA: fa, fém
  • CSOMAGOLÁS: a fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

 

TERMÉKLEÍRÁS:

Ez a kifinomult, méretarányos fa hajómakett az egyik legexkluzívabb luxus yacht tökéletes mása, kivételes dísztárgyként szolgálva otthonában vagy irodájában. Az igazi tengeri mesterműveket megidéző makett magában foglalja a luxus, a precizitás és a minőség jegyeit. Az elegáns és gazdagon kidolgozott faanyag, melyből a hajótest készül, lágyan tükröződik a kifinomult vonalvezetésben és a sima, fényes felületen, mely élethűségével és finomságával igazán magával ragadó.

A hajó makettjének minden apró részlete, a pazarlóan kialakított fedélzettől a szofisztikált navigációs eszközökig, gondosan és hűen utánozza az eredeti luxus yacht kialakítását. Ez a mesterien megalkotott dísztárgy nem csupán egy luxus yacht makett; sokkal inkább egy dizájn ikon, mely a tengeri élet iránti szenvedély és a prémium minőségű kézművesség közötti finom egyensúlyt képviseli.

A luxus jacht makett gondosan tervezett és finoman kialakított kiegészítőkkel rendelkezik, mindegyikük magas színvonalú kivitelezésű, hogy az igazi luxus yachtok világát idézze otthonában. E lenyűgöző darab tökéletesen alkalmas arra, hogy központi helyet foglaljon el a nappaliban, dolgozószobában vagy akár egy exkluzív irodában, ahol a tenger iránti mély szeretet és a luxus iránti rajongás találkozik. Aki egy olyan különleges tárgyat keres, amely egyedülálló stílussal és minőséggel bír, ne keresgéljen tovább: ez a méretarányos fa hajómakett a tökéletes választás.

 

Ajánljuk

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítőjeként ezt az elegáns dísztárgyat.

„A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.”

Hajózzon be Önhöz is a szerencse!

Luxus jacht makett egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.

Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki „új vizekre evez az élet tengerén„.

Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk„, egy cél érdekében.

Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatjuk jókívánságainkat a jegyespárnak. „Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe„.

Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

A Luxus Jacht makett TISZTÁN TARTÁSA: 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

  • Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.
  • Porpisztoly
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak