Storm 2 makett L80

198 000 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNYT0040P Kategória:
Leírás
  • MÉRETE: 80 x  20 x 123 magas cm
  • ANYAGA: akácia – mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa, prémium minőségű mahagóniból készült hajótest.
  • TARTOZÉKOK: a motorcsónak tömör fából készült talpazaton fekszik. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: A fa hajó makettet biztonságos dobozban fektetett vitorlázattal,   forgalmazzuk, melynek helyre illesztése néhány percet igényel.

Információk az eredeti Storm 2 hajóról:

A Storm 2 vitorlás nem csak egy hajó; sokkal több annál. A hajóépítés modern technikáit és hagyományos stílusjegyeit egyesíti magában, így teremtve meg ezt a rendkívül impozáns, 20 méteres sloopot. Az Ausztrál Warvick Yacht cég mesterei által életre keltett vitorlás a tengeri hajógyártás terén alkalmazott legújabb technológiák és anyagok legjavát vonultatja fel.

Az első dolog, ami szembetűnik a hajón, az a kifinomult szénszálas kompozit építésű hajótest. Ez az anyag nem csak hogy csökkenti a hajó tömegét és javítja a teljesítményét, hanem egyedülálló, fényes felületet is biztosít, amely egyértelműen kihangsúlyozza a hajó modern vonalvezetését. A szénszálas kompozit a hajóépítésben egy forradalmi technológia, amely kivételes szilárdságot és rugalmasságot biztosít, miközben a hajó teljesítményét is optimalizálja.

A Storm 2 fedélzetén két, különálló cockpit található, amelyek egyesítik a funkcionalitást és az eleganciát. A dupla cockpit kialakítás lehetővé teszi a legénység számára, hogy könnyedén mozoghassanak a fedélzeten, miközben a vendégek kényelmesen élvezhetik a hajózást. A két cockpit közötti teret egy látványos napozóterasz foglalja el, ahol a vendégek kényelmesen napozhatnak vagy csodálhatják a tengeri panorámát.

De ez a vitorlás nem csak kívülről lenyűgöző. A belső terek ugyanolyan figyelemre méltóak. A hajó belsejében a legmodernebb felszerelések és a luxus berendezési tárgyak teszik igazán különlegessé. Az elegánsan kialakított kabinok, a finom fafelületek és a magas színvonalú kárpitozás mind azt a célt szolgálják, hogy a hajón tartózkodók a lehető legnagyobb kényelemben és luxusban érezzék magukat.

Az Ausztrál Warvick Yacht cég mestereinek köszönhetően a Storm 2 egy igazi gyöngyszem a vitorláshajók világában, mely kiváló teljesítményével, stílusos megjelenésével és kényelmes belső tereivel teszi luxus utazássá a tengeren vitorlázók életét.

Ismertető a Storm 2 vitorlás makettről:

A Storm 2 vitorlás makett egy valódi műalkotás, amely a kézművesség, az odaadás és a történelmi hűség kombinációjaként jött létre. Ez 80 cm-es makett magában hordozza a tengerészet iránti szenvedély és a részletek fontosságát a készítés során. Ez nem csak egy átlagos hajómakett, hanem egy mélyebb történeti és kulturális hátteret is képvisel. A Storm 2 vitorlás makett az eredeti hajó dizájnjának pontos és hűséges másolata, amelynek tervezésekor különös figyelmet fordítottak a tengeri hajózás aranykorának stílusára és esztétikájára.

Minden egyes részletét kézzel készítették, ami magában foglalja a palánkozott technikával készült hajótestet. Ez a fajta kézművesség garantálja, hogy a makett minden nézőjét lenyűgözze, függetlenül attól, hogy hajózási szakértő vagy egyszerű dísztárgyrajongó-e. A palánkozott technika lehetővé teszi a hajó eredeti formájának és struktúrájának pontos reprodukálását, ahol minden egyes darab a helyén van és tökéletesen illeszkedik az egészhez.

A vitorlák is kézzel készült művek. A kézzel varrott vitorlák nemcsak erősek és tartósak, hanem vizuálisan is lenyűgözőek. A finom varrások és a precíz kivitelezés azt sugallják, hogy ez a Storm 2 vitorlás makett nem csak egy egyszerű dísztárgy, hanem egy műalkotás, mely a tengerészeti történelem és a kézművesség hagyományait tükrözi.

De a lenyűgöző kivitelezés mögött sokkal több áll, mint amit a szem láthat. A hajómakett létrehozása során több száz munkaóra ment el a tervezésre, a részletek kidolgozására és az összeszerelésre. A Storm 2 vitorlás makett létrehozásakor az eredeti tervek, részletes rajzok és festmények szolgáltak forrásként, amelyek garantálják a makett történelmi hűségét és valósághűségét.

Amikor a Storm 2 vitorlás makettet szemügyre veszi, láthatja azt a szenvedélyt és elkötelezettséget, amelyet a készítők belefektettek. Ez a Storm 2 vitorlás makett nem csak egy hajó, hanem egy történelmi emlékmű, amely a múltba nyúlik vissza, és a kézművesség legnemesebb hagyományait idézi fel.

Ez a művészeti alkotás kiváló választás lehet otthonába vagy irodájába, ahol mindig emlékeztetni fogja a tengeri kalandokra, a bátor hajósokra és a kézművesekre, akik oly sok munkaórát és odaadást fektettek bele, hogy ezt a csodálatos makettet létrehozzák.

A Storm 2 vitorlás makettet ajánljuk:

  • Vitorlázás és tengeri élet rajongóinak, akik szeretnék otthonukban is megőrizni a tenger és a vitorlázás iránti szenvedélyüket.
  • Gyűjtőknek és művészeti tárgyak kedvelőinek, akik értékelik a kézzel készített, részletgazdag munkákat és szeretnének egyedi dísztárgyat hozzáadni kollekciójukhoz.
  • Azoknak, akik érdeklődnek a modern hajóépítés iránt és szeretnék közelebbről megismerni egy high-tech, szénszálas kompozit hajó részleteit egy miniatűr, de valósághű formában.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak