Kínai Dzsunka hajómakett

139 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNTS0027DW-70 Kategória:
Leírás

Termék információk:

  • MÉRETE: 70 x 18 x 62 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Ismertető a Kínai Dzsunka hajómakett készítésről

A Kínai Dzsunka méretarányos fahajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. A palánkozott technikával készült dísztárgy a legapróbb részletig kidolgozott, elkészítéséhez nem használnak előre összeállított fa építőkészleteket.

A makett kiváló minőségű fa alapanyagokat tartalmaz,melyek garantálják a dísztárgy harmonikus beilleszkedését alakberendezés és a design világába.A vitorlás makett kajütablakait, horgonyait és más bonyolult részleteit, fém ötvözetekből készítik, saját műhelyükben.

A vitorlázás elengedhetetlen kellékei, a vitorlák kézzel varrottak. A méretarányos fa hajómakettek több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készülnek, eredeti tervek, részletes rajzok s festmények alapján.A Kínai Dzsunka hajómakett minőségét és pontosságát gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

A hajómakettről:

A Kínai Dzsunka hajómakett finoman faragott műalkotás, amely a hagyományos kínai vitorláshajók egyediségét és szépségét ünnepli. A Dzsunka hajók hosszú történelemmel rendelkeznek, gyökereik az ókori Kínába nyúlnak vissza, és évszázadokon át fontos szerepet játszottak a kereskedelemben, a halászatban és a tengeri utazásokban.

Ez a hajómakett pontosan reprezentálja a Dzsunka hajók egyedi és ismerős tulajdonságait, beleértve azokat a különleges, magas oldalfalakat és a markáns, hatalmas vitorlákat, melyeket hagyományos bambuszból és vászonból készítettek. A makett finoman és részletgazdagon van kidolgozva, minden elem precízen megrajzolva és elkészítve, hogy hűen tükrözze a valódi hajók struktúráját és megjelenését.

A kínai Dzsunka hajómakett nemcsak a szem számára lenyűgöző, de a keleti kultúra és hagyományok iránti mély tiszteletet és megbecsülést is kifejezi. Minden egyes makettet kézzel faragnak és festenek, hogy a lehető legautentikusabb megjelenést érjék el, így a makett egy valóban különleges és egyedi darab, amely minden gyűjtemény díszére válhat.

Azoknak, akik érdeklődnek az ázsiai kultúra, a tengerészet története vagy egyszerűen a szép és kifinomult kézműves termékek iránt, ez a kínai Dzsunka hajómakett kitűnő választás. A makett tökéletesen illeszkedik minden otthonba vagy irodába, ahol egy kis exotikumot és történelmet szeretnének hozzáadni a környezethez, miközben tisztelettel adóznak a tengeri hagyományok és a kézművesség előtt.

A Dzsunka hajó makettet ajánljuk:

  • Ázsiai Kultúra Iránt Érdeklődőknek: Azok számára, akik lenyűgöződnek az ázsiai kultúra, művészet és hagyományok iránt, a Kínai Dzsunka hajómakett egy figyelemreméltó és autentikus darab, amely képes hűen tükrözni a kínai tengeri hagyományokat.
  • Otthoni és Irodai Dekorációra Vágyóknak: Ha valaki egy egyedi, történelmi hangulatot árasztó és stílusos dekorációs elemet keres, amely kiemelkedik és beszédtémát szolgáltat, ez a makett kiváló választás. A Dzsunka hajómakett tökéletesen illik mind modern, mind hagyományos enteriőrbe, amely egy kis egzotikus és elegáns flairt ad a térnek.
  • Kézműves Munkák Gyűjtőinek és Rajongóinak: Azoknak, akik értékelik a kézzel készült, finom részletekkel rendelkező műalkotásokat és gyűjtik az egyedi kézműves darabokat, a Kínai Dzsunka hajómakett igazán értékes és különleges hozzáadás lehet gyűjteményeikhez.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak