Back

Vitrin hajómakettek tárolására

79 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNDC0001W-80 Kategória:
Leírás

Vitrin hajómakettek tárolására

  • Belméret : 103 × 33 × 89 cm
  • Külméret: 110 × 40 × 90 cm
  • Anyaga: fa
  • Fontos termék információ: Csak a faszerkezetet forgalmazzuk. A gyártó az összeállításhoz 5 mm üveg vagy plexi lemezt javasol.

Ez a 80 cm-es vitrin hajómakettek tárolására készült, tökéletes választás minden hajómakett-gyűjtő számára, aki szeretné értékes darabjait méltó módon bemutatni és megóvni. A vitrin kiváló minőségű faanyagból készült, melynek természetes színe és erezettsége kihangsúlyozza a benne tárolt makettek szépségét, miközben elegáns és időtálló megjelenést kölcsönöz a környezetének.

A stabil és precízen megmunkált faszerkezet garantálja, hogy a vitrin hajómakettek tárolására tökéletesen alkalmas, továbbá tartós és megbízható termék, de mégis könnyen összeszerelhető. A gyártó 5 mm-es üveg vagy plexi lemez használatát javasolja az oldalakhoz és az ajtóhoz, így a makettek nemcsak pormentesen, de biztonságban is tárolhatók, miközben a vitrin átlátszósága révén minden szögből jól láthatók.

Az egyszerű, mégis stílusos kialakításnak köszönhetően a vitrin minden enteriőrbe könnyedén beilleszthető, legyen az modern vagy klasszikus stílusú. Akár profi gyűjtőknek, akár csak néhány különleges darabot őrző hobbistáknak ajánljuk, ez a vitrin minden hajómakettet kiemel és méltó helyet biztosít neki.

Ez a vitorlásmakett tároló nagyban hozzájárul a hajók életének meghosszabbodásához és tisztántartásuk is egyszerűvé válik. Esztétikus és könnyen kezelhető. Nem veszi el a lényegről tekintetünket, érvényesül a benne elhelyezett hajó minden részlete. Hosszú időre megóvja az alatta lévő vitorlást a portól környezeti behatástól, sőtt az illetéktelen ujjaktól is.

Ezt a hajómakettek tárolására szolgáló vitrint ajánljuk:

  1. Hajómakett-gyűjtőknek, akik szeretnék értékes darabjaikat megfelelően bemutatni és megóvni a portól vagy sérülésektől.
  2. Olyan hobbistáknak, akik néhány különleges makettel rendelkeznek, és szeretnének számukra egy elegáns tárolóhelyet.
  3. Ajándékként azok számára, akik érdeklődnek a tengerészet, a hajózás vagy a makettépítés iránt, és szeretnék gyűjteményüket kiállítani otthonukban vagy irodájukban.
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak