Harvey hajómakett

169 000 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVGNTS0026P Kategória:
Leírás

Harvey hajómakett technikai adatok:

  • MÉRETE: 87 x 19 x 67 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Harvey-t 1847-ben építették Maryland államban. Egy rátermett vitorlás hajó volt, mely Texas, Galveston kikötőjéből portyázott. A századforduló idején évente számos utat tett meg Galveston és Jaffa kikötői között. Utóbbi ez időben még a Török birodalom fennhatósága alatt állt, mely hajdan zsidó kikötő volt. Főként kendert szállított, amit hajókötélzet készítésére használtak.

A Harvey hajómakett egy elegáns műalkotás, amely az óceánokon való kalandok és felfedezések korszakát hozza el Önnek. Az eredeti hajót lenyűgöző részletességgel rekonstruáló makett minden egyes elemében az autentikusságot és a kiváló minőséget tükrözi. A kiválasztott festékárnyalatok élénksége és a pontosan kidolgozott textúrák, mint a kötelek, vitorlák és árbocok, mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a makett a tengeri történelem egy fontos darabját varázsolja otthonába vagy irodájába.

A Harvey hajómakett nem csak egy gyönyörű dekorációs elem, hanem egy darab történelem, melynek minden apró részlete a mesteri kivitelezést tükrözi. Akár a saját gyűjteményének gyarapítására, akár egy különleges ajándék gyanánt vásárolja meg, ez a makett minden bizonnyal lenyűgözi majd a tenger és a hajózás iránt érdeklődőket. Tökéletes dísze lehet nappalinak, dolgozószobának vagy akár egy különleges irodának, ahol a Harvey vitorlás makett minden látogató tekintetét magára vonzza.

Festett Harvey hajómakett

Harvey festett fa hajómakett

 

A Harvey hajómakettet ajánljuk

  • Tengerészeti történelem iránt érdeklődőknek, akik szeretik a részletesen kidolgozott, történelmi hajómaketteket és értékelik a mesteri kivitelezést.
  • Gyűjtőknek, akik már rendelkeznek más hajómakettekkel és keresnek egy új, egyedi darabot, hogy tovább bővítsék gyűjteményüket.
  • Olyan embereknek, akiknek otthonában vagy irodájában tengerparti vagy nautikus téma uralkodik, és szeretnének egy lenyűgöző központi darabot hozzáadni a dekorációjukhoz.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak