Német U-Boat tengeralattjáró makett

159 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNBT0010P Kategória:
Leírás

Német U-Boat tengeralattjáró makett

Termék információk:

  • MÉRETE: 99 × 11 × 22 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: az U-Boat tengeralattjáró maketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Az U-Boat tengeralattjáró története

Az U-boat az U-Boot német szó változata az Unterseeboot rövidítése, szó szerint tengeralattjáró. Míg a német kifejezés bármilyen tengeralattjáróra utal, az angol (több más nyelvvel közösen) kifejezetten a Németország által üzemeltetett katonai tengeralattjárókra vonatkozik , különösen az első és a második világháborúban. Noha azok időnként hatékony flottafegyverek voltak az ellenséges haditengerészeti hadihajók ellen, a leghatékonyabban gazdasági háborúként ( kereskedelem ) és haditengerészeti blokád érvényesítésére használták őket az ellenséges hajózás ellen. A makett a második világháborúban kifejlesztett VII típus egyike. Az évek alatt a hajó mindig kisebb nagyobb módosításokkal került ki a tengerekre.

Információk az U-Boat tengeralattjáró makettről

A történelmi Német U-Boat tengeralattjáró makett egy lenyűgöző és részletekben gazdag darab, amely hűen tükrözi azokat a veszedelmes és erős járműveket, amelyek a második világháború idején rettegést keltettek az óceánokon.

Ez a makett az U-Boatok erejét, pontosságát és technikai kiválóságát ünnepli egy miniatűr, de rendkívül részletes formában. A tengeralattjáró testének hosszú és karcsú formája, az acélszürke festés és a karakterisztikus torony azonnal felismerhetőek és ikonikusak. A makett minden apró részlete, az antennáktól kezdve a torpedókijuttató nyílásokig, aprólékosan kidolgozott és hűen reprodukálva van.

Az U-Boat tengeralattjáró makettje nem csupán egy modell, hanem egy történelem, amely elmeséli a második világháború sötét, de mégis fascináló időszakát, amikor a technológia, a stratégia és a bátorság találkozott a mély tengeren. A tengeralattjáró makett finom és szofisztikált, amely nem csak a hadtörténelem iránt érdeklődők, hanem azok számára is vonzó, akik értékelik a precíz és művészien kidolgozott modelleket.

Azok számára, akik egy darabot keresnek, amely nem csak díszíti otthonukat, de beszélgetést is indít, az U-Boat makett kiváló választás. Az élethűség és a történelmi pontosság ötvözete teszi ezt a makettet különlegessé és érdekessé, amely minden korosztály számára izgalmas lehet. Egy ilyen makett a polcon vagy az asztalon nem csak a tekintetet vonzza, de a fantáziát is megmozgatja, elgondolkodtatva a történelem és a technológia fejlődésének csodáiról.

AJÁNLJUK

 • Haditörténeti Rajongóknak: Azok számára, akik érdeklődnek a haditörténelem, különösen a második világháború és a tengeri hadviselés iránt, ez a tengeralattjáró makett kiváló hozzáadás lehet a gyűjteményükhöz. A modell szemlélteti a német U-Boatok jelentőségét és technikai kialakítását, így érdekes és informatív darab lehet.
 • Modellezési Hobbit Űzőknek: Azoknak, akik élvezik a modellek összerakását és gyűjtését, az U-Boat makett kínál egy izgalmas és részletgazdag projektet. A makett kivételesen részletes, így a modellezők értékelni fogják az aprólékos kidolgozást és a minőségi kivitelezést.
 • Dekorációt és Egyedi Dísztárgyakat Keresőknek: Ha valaki olyan egyedi és beszédtémát szolgáltató dísztárgyat keres, amely stílusosan illeszkedik modern vagy hagyományos enteriőrbe egyaránt, az U-Boat makett ideális választás. Azok számára is tökéletes, akik a tengerészeti vagy haditengerészeti témájú dekorációt részesítik előnyben, és egy markáns, figyelemfelkeltő tárgyat szeretnének otthonukban vagy irodájukban.
 • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
 • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak