Riva Aquarama 3D kép

149 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNHH0012P Kategóriák: ,
Leírás

RIVA AQUARAMA 3D KÉP

 • MÉRETE: 100 × 10 × 30 magas cm
 • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
 • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.
  A hajó története
  Korszak: 1962-71
  Darabszám: 288
  Motor: 2 x 185-290 LE Chris Craft
  Hossz: 8,02-8,30 m
  Szélesség: 2,62 m
  Jelenlegi piaci hozzáférhetőség: ritkaA műhelyt 1842-ben alapította Pietro Riva Sarnicoban, a Lago d’Iseo partján. Munkája minőségével megalapozta azt a hírnevet, amelyet aztán négy generáció öregbített. A termelés az évtizedek során fokozatosan a luxuskivitelű, sportcélra alkalmas hajók irányába tolódott. Az igazi aranykorszak akkor kezdődött, mikor Carlo Riva az 1940-es évek legvégén örökölte a céget. Károlyunknak ugyanis nem csupán a szépérzéke volt igen fejlett, de őkelme hajlott az újításra is. Gondolt például egy nagyot, és amerikai motorokat hozatott hajóinak megújított modellválasztékához. Emellett megmaradt a mahagóni, a bőr és az acél legfinomabb megmunkálásánál. Nos, az eredmény önmagáért beszél. Megszületett a legenda! A születő divat nyomására királyok, császárok, szultánok siettek Rivát venni, csakúgy, mint a film- és sportvilág csillagai, akik behajóztak Saint Tropez-ba és a világ más, híres kikötőibe. Brigitte Bardot, Richard Burton, Sean Connery, Peter Sellers, Rainier monacói herceg, a perzsa sah, a jordán király egyaránt olyan természetesen gondolt a Rivára, amikor hajót akart venni, mint a Ferrarira vagy a Rolls Royce-ra, ha új autóra vágyott. A Riva név világszerte egybeolvadt a luxus és a ragyogás képzetével, stílust diktált és vágyakat keltett.1969-ben Carlo Riva figyelemreméltó vagyonhoz jutott, oly módon, hogy eladta gyárát egy amerikai vállalatnak, amely nagy lendülettel modernizációba fogott, és üvegszál alapú műanyag hajókat kezdett gyártani. Néhány éve újabb tulajdonos tűnt fel, aki a Riva Aquarama gyártásával visszatért a fához és a klasszikus vonalakhoz.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

A félvitorlás kép építésénél a legjobb minőségű fákat használják (mint például mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa), melyek garantálják a dísztárgy beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.

Ajánljuk

A fentiekben leírtak alapján, ezt az exkluzív dekorációs elemet bátran ajánljuk, lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb) bútorok kiegészítőjeként, vagy lehet akár egy különleges, születésnapi ajándék, egy emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándék is.