HMS Victory oldal metszet

119 000 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám VVGNNF0015W Kategóriák: ,
Leírás

HMS VICTORY OLDAL METSZET

  • MÉRETE: 22 × 14 × 52 magas cm
  • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, szövet vitorla, fém kormány mű.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Az HMS Victory egy 104 ágyús, első rangu hadihajó, amelyet az Egyesült Királyság Királyi Haditengerészetének számára építettek. Az 1759-ben vízre bocsátott hajó a leghíresebb és legismertebb tengeri harci egység, amely a trafalgari csatában (1805) Horatio Nelson admirális vezetése alatt részt vett. A trafalgari csata egy jelentős tengeri ütközet volt, amely során a brit flotta győzedelmeskedett Napóleon francia és spanyol flottája felett.

Az HMS Victory jelenleg a Portsmouth Historic Dockyard területén található, ahol múzeumként és emlékműként működik. A hajó nemcsak a trafalgari csata, hanem az egész tengeri hadviselés történetének fontos részét képezi. Az eredetileg egy háromárbocos vonóhajóként épült HMS Victory ma már a világ legrégebben fennálló, még aktív haditengerészeti szolgálatban álló hajója.

Az HMS Victory hatalmas méretei, lenyűgöző tűzereje és egyedülálló tervezése miatt az egyik legfontosabb haditengerészeti örökségnek számít.

Ez a HMS Victory oldal metszet egy olyan makett, ami nem egy teljes hajót ábrázol, hanem csak egy részét, gyakran az oldalát, hogy betekintést engedjen a hajó belsejébe és struktúrájába. Ezek a makettek lehetővé teszik, hogy a nézők lássák a hajó belső szerkezetét, a különböző fedélzeteket, a kabinokat, a raktárakat, a fegyverzetet és egyéb részleteket. Az oldalmetszet-makettek általában tanulási és oktatási célokra készülnek, mivel bemutatják a hajók építésének és tervezésének módját.

A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

A HMS Victory oldal metszet makett hajó jellemzői:

  1. Részletgazdagság: Nagy figyelmet fordítanak a részletekre, hogy minél hűebben tükrözzék az eredeti hajó belső és külső jellemzőit.
  2. Egyoldalas megjelenítés: A HMS Victory oldal metszet csak a hajó egyik oldalát mutatja, a másik oldal nyitott, hogy láthatóvá váljanak a belső szerkezetek.
HMS Victory oldal metszet hajómakett

HMS Victory hajómakett oldalmetszet

Hogyan készülnek:

  •  Az oldalmetszet hajómakett tervezésekor figyelembe vették az eredeti hajó tervrajzait és dokumentációit.
  •  A félvitorlás kép építésénél a legjobb minőségű fákat használják (mint például mahagóni, ében, angol sycamore, rózsafa, fekete fa, cseresznye, sárga fa), melyek garantálják a dísztárgy beilleszkedését a lakberendezés és a design világába.
  • A makett tervezői nagy precizitással és szakértelemmel dolgoznak, hogy minél hűebben reprodukálják a hajó jellemzőit és részleteit.

A HMS Victory oldal metszet makett hajó nemcsak az építészet és a tengeri történelem iránt érdeklődők számára izgalmas, hanem a modellezők és a gyűjtők körében is népszerű, mivel egyedülálló és részletes betekintést nyújt a történelmi hajó bonyolult szerkezetébe és történetébe.

Ajánljuk

A fentiekben leírtak alapján, ezt az exkluzív dekorációs elemet bátran ajánljuk, lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb) bútorok kiegészítőjeként, vagy lehet akár egy különleges, születésnapi ajándék, egy emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándék is.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak