-30%

DINGI Vitorlás kép

Original price was: 79 900 Ft.Current price is: 55 930 Ft.

Készleten

Cikkszám VVGNHH0020W Kategória:
Leírás

3D DINGI Vitorlás kép

  • MÉRETE: 70 × 5 × 50 magas cm
  • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, szövet vitorla, fém kormány mű.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Dingi Vitorlás kép leírás

Ez a kifinomult és stílusos Dingi vitorlás kép azonnal a szemünk elé varázsolja a nyugodt tengeri napok hangulatát. A sötét hátteret a világos vitorlás élesen kiemeli, így a vitorlás minden részlete kidolgozottan és precízen látható. A fa hajótest és a finoman húzott kötelek hűen tükrözik a vitorlázás művészetét és a tengeri élet szeretetét.

A bordó keret nemes eleganciával öleli körbe a képet, tovább növelve annak dekoratív hatását. Az élethű 3D ábrázolás miatt szinte hallani lehet a hullámok zúgását és érezni a tengeri szellőt. Tökéletes választás azoknak, akik a tengeri élet iránt érdeklődnek, vagy egyszerűen csak egy különleges díszt szeretnének otthonuk falán. Azok számára, akik a minőségi kézművességet értékelik, ez a darab nemcsak egy egyszerű festmény, hanem egy igazi műalkotás is.

A 3D Dingi Vitorlás képet ajánljuk:

A fentiekben leírtak alapján, ezt az exkluzív dekorációs elemet bátran ajánljuk, lakások, irodák, közösségi terek (hall, lobby, recepció, stb) bútorok kiegészítőjeként, vagy lehet akár egy különleges, születésnapi ajándék, egy emlékezetes esküvői ajándék, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándék is.

  1. Vitorlázás rajongóinak és tengeri élet szerelmeseinek, akik a hobbijukat vagy szenvedélyüket szeretnék otthonuk dekorációjában is visszatükrözni.
  2. Kézművesség és finom részletek iránt érdeklődő gyűjtőknek, akik értékelik az egyedi és gondosan elkészített díszítőelemeket.
  3. Azoknak, akik szeretnének egy nyugtató és természetközeli elemet hozzáadni otthonuk vagy irodájuk berendezéséhez, és ezzel egy kis békét és harmóniát cselezni be mindennapi életükbe.
  4. Egy különleges, születésnapi ajándékként, egy emlékezetes esküvői ajándékként, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándékként is.
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak