Back
Next product
DINGI Vitorlás kép Original price was: 79 900 Ft.Current price is: 55 930 Ft.

RIVA AQUARAMA KÉP

149 000 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNHH0012P Kategóriák: ,
Leírás

3D RIVA AQUARAMA KÉP

 • MÉRETE: 100 × 10 × 30 magas cm
 • ANYAGA: prémium minőségű mahagóniból készült hajótest, bőr ülések, króm kiegészítők
 • CSOMAGOLÁS: a 3D Riva aquarama képet, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

 

A Riva Aquarama hajó tulajdonságai

 • Korszak: 1962-71
 • Darabszám: 288
 • Motor: 2 x 185-290 LE Chris Craft
 • Hossz: 8,02-8,30 m
 • Szélesség: 2,62 m

Jelenlegi piaci hozzáférhetőség: ritkaA műhelyt 1842-ben alapította Pietro Riva Sarnicoban, a Lago d’Iseo partján. Munkája minőségével megalapozta azt a hírnevet, amelyet aztán négy generáció öregbített. A termelés az évtizedek során fokozatosan a luxuskivitelű, sportcélra alkalmas hajók irányába tolódott.

Az igazi aranykorszak akkor kezdődött, mikor Carlo Riva az 1940-es évek legvégén örökölte a céget. Károlyunknak ugyanis nem csupán a szépérzéke volt igen fejlett, de őkelme hajlott az újításra is. Gondolt például egy nagyot, és amerikai motorokat hozatott hajóinak megújított modellválasztékához. Emellett megmaradt a mahagóni, a bőr és az acél legfinomabb megmunkálásánál.

Nos, az eredmény önmagáért beszél. Megszületett a legenda! A születő divat nyomására királyok, császárok, szultánok siettek Rivát venni, csakúgy, mint a film- és sportvilág csillagai, akik behajóztak Saint Tropez-ba és a világ más, híres kikötőibe. Brigitte Bardot, Richard Burton, Sean Connery, Peter Sellers, Rainier monacói herceg, a perzsa sah, a jordán király egyaránt olyan természetesen gondolt a Rivára, amikor hajót akart venni, mint a Ferrarira vagy a Rolls Royce-ra, ha új autóra vágyott. A Riva név világszerte egybeolvadt a luxus és a ragyogás képzetével, stílust diktált és vágyakat keltett.

1969-ben Carlo Riva figyelemreméltó vagyonhoz jutott, oly módon, hogy eladta gyárát egy amerikai vállalatnak, amely nagy lendülettel modernizációba fogott, és üvegszál alapú műanyag hajókat kezdett gyártani. Néhány éve újabb tulajdonos tűnt fel, aki a Riva Aquarama gyártásával visszatért a fához és a klasszikus vonalakhoz. Ennek a történetnek egy darabja ez a 3D Riva Aquarama kép, amely bármelyik otthonban pompásan mutat.

A 3D Riva aquarama képet ajánljuk:

 • Luxusjárművek és klasszikus motorcsónakok iránt rajongóknak, akik értékelik a Riva Aquarama ikonikus és időtlen designját.
 • Azoknak, akik a 20. század közepének stílusát és eleganciáját szeretnék megidézni otthonuk vagy irodájuk dekorációjában.
 • Hajózási és tengeri élet szerelmeseinek, akik szeretnék kifejezni szenvedélyüket egyedi és lenyűgöző vizuális elemmel.
 • Különleges, születésnapi ajándékként, emlékezetes esküvői ajándékként, vagy mint a kollégák megbecsülésének emlékeként, céges ajándékként is.
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak