Sold out

Félvitorlás kép 42cm

16 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R144014 Kategória:
Leírás

Technikai adatok:

  • MÉRETE: 42 x 38 x 3,5 cm
  • ANYAGA: fa kézzel festett
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • TERMÉKLEÍRÁS: 3D félvitorlás kép

Fedezze fel ezt az elképesztő félvitorlás képet, amely lenyűgöző 3D ábrázolásban ébreszti életre a tengeri kalandok izgalmát. A 42 cm méret nem csupán impozáns, hanem tökéletes választás minden olyan helyiséghez, ahol a tenger iránti szenvedélyt és a vitorlázás iránti rajongást szeretné kifejezni. A 3D technológia nem csak mélységet és textúrát ad a képnek, de valósághűsége révén a nézőt közvetlenül a hullámzó óceánra repíti, ahol a vitorlás hajó a szélben duzzadó vitorlákkal hajózik.

Az élénk színek és a részletes kidolgozások garantálják, hogy a kép minden szögből lenyűgöző látványt nyújt. A modern technológia és a klasszikus vitorlás hajók iránti szenvedély kombinációja teszi ezt a művészeti darabot annyira különlegessé. Akár otthonában, akár irodájában helyezi el, ez a Félvitorlás kép minden bizonnyal beszélgetés indító téma lesz, miközben elegáns és stílusos dekorációt biztosít a térnek.

 

A félvitorlás képet ajánljuk:

  1. Tengeri kalandokat kedvelőknek: Azok számára, akik imádnak vitorlázni vagy csak egyszerűen vonzódnak a tengerhez, ez a kép tökéletes választás lehet, hogy hozzáadják otthonukhoz vagy irodájukhoz azt az érzetet és hangulatot, amit a nyílt tengeren töltött idő ad.
  2. Modern dekorációt keresőknek: Olyan embereknek, akik szeretik a modern művészeti darabokat és keresnek valami egyedülállót, amely a tér középpontjává válhat, és egyben stílusos látványosságot is kínál.
  3. Ajándékot keresőknek: Tökéletes ajándék lehet például házavatóra, születésnapra vagy évfordulóra azoknak, akik értékelik a kifinomult művészeti tárgyakat és az eredeti dekorációt.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak