Fedeles zsebiránytű

23 900 Ft

Készleten

Cikkszám RH47 Kategória:
Leírás

Fedeles zsebiránytű

 • MÉRETE: átmérő 4,5 cm, vastagság: 1,2 cm
 • ANYAGA: réz, fedelén és belül tűzzománc díszítés
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ez a fedeles zsebiránytű, mely elegáns sárgarézből készült és belsejében tűzzománc díszítéssel gazdagított, nem csak egy használati eszköz, hanem egy művészeti alkotás is, amely az idők során átívelő eleganciát és kifinomultságot képvisel. A gombnyomásra nyíló fedél és a 17. századi ízlésvilágot tükröző külseje egyedi karakterrel ruházza fel, melynek minden részlete a múlt nagyságát és a modern precizitást ötvözi. Ez a különleges tárgy tökéletes választás azok számára, akik egy praktikus, ugyanakkor rendkívül stílusos kiegészítőre vágynak, legyen szó vitorlázásról vagy akár mindennapi viseletről.

 

Hogyan adhat egy ilyen elegáns kiegészítő egyedi karaktert és stílust a mindennapi viselethez?

A sárgarézből készült és tűzzománc díszítéssel ellátott fedeles zsebiránytű nem csak a navigációban nyújt segítséget, hanem mint nyaklánc vagy zsebóra helyett viselve, egyedülálló stíluselemként is funkcionál, kiemelve viselője egyéniségét és jó ízlését.

Milyen módon nyújt praktikus segítséget ez a darab a kültéri tevékenységek során?

A könnyen hordozható és pontos iránytű ideális társ minden kültéri kaland során, legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy vitorlázásról, biztosítva, hogy sosem tévedünk el úti célunk felé vezető úton.

Miért számít ez a fedeles zsebiránytű tökéletes ajándéknak a történelem és a navigáció iránt érdeklődők számára?

A klasszikus megjelenés és a történelmi design elemei révén ez a darab nem csupán egy praktikus eszköz, hanem egy értékes és gondolatébresztő tárgy is, amely az idők során átívelő navigációs tudományt és művészetet ünnepli.

Hogyan illeszkedik a modern életstílushoz, miközben megőrzi a hagyományos értékeket?

A modern technológiák korában is megállja a helyét, mint egy megbízható és stílusos kiegészítő, amely híd szerepet tölt be a múlt értékei és a jelen praktikumai között, eleganciát és karaktert kölcsönözve viselőjének.

Ez a fedeles zsebiránytű tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás, az elegancia és a történelmi örökség között. A sárgarézből készült test és a tűzzománc díszítés gondoskodik arról, hogy ez a tárgy nem csak egy megbízható navigációs eszköz legyen, hanem egy különleges dísztárgy is, amely képes feldobni bármely öltözéket vagy otthoni dekorációt. Az egyedi design és a praktikus használat kombinációja révén ez a zsebiránytű ideális választás azok számára, akik értékelik a minőséget és a stílust.

A 4,5 cm átmérőjű, sárgarézből készült fedeles zsebiránytű egy igazi mestermű, amely a praktikumot és a művészi szépséget egyesíti. A fedelén található tűzzománc díszítés és a belső rész finom kidolgozása egyedi karakterrel ruházza fel ezt a navigációs eszközt, mely a 17. századi ízlésvilágot idézi. A fedél gombnyomásra történő nyílása kényelmes és gyors hozzáférést biztosít az iránytűhöz, miközben a klasszikus zsebóra dizájn eleganciát kölcsönöz viselőjének. A két különböző tárgy ötvözése nem csak stílusos, hanem hasznos is, tökéletesen illeszkedve a modern kor igényeihez, miközben megőrzi a múlt értékeit.

A fedeles zsebiránytű előnyei:

 • Egyedi Dizájn: A tűzzománc díszítés és a klasszikus sárgaréz kivitel egyedülálló megjelenést kölcsönöz ennek a kivételes darabnak, kiemelve viselőjének stílusát és eleganciáját.Az egyedi dizájn révén nem csak hasznos kiegészítője a mindennapoknak, hanem különleges tárgy, amely képes feldobni bármely öltözéket vagy otthoni környezetet.
 • Multifunkcionalitás: Hölgyek számára nyaklánc, Uraknak zsebiránytűként funkcionál, többféle viselési lehetőséget kínálva.A multifunkcionalitás révén ez nem csupán egy navigációs eszköz, hanem egy sokoldalú kiegészítő is, amely minden helyzetben és stílusban megállja a helyét.
 • Történelmi és Kulturális Érték: A 17. századi ízlésvilágot idéző dizájn és a klasszikus navigációs eszközként való funkciója révén ötvözi a történelmi hagyományokat a modern használhatósággal.A történelmi és kulturális érték révén, nem csak egy praktikus tárgy, hanem egy beszélgetésindító és érdeklődést keltő kiegészítő is, amely hozzáad otthonunkhoz vagy személyes stílusunkhoz.

Fedezze fel a világot stílusban és biztonságban ezzel a különleges, sárgarézből készült fedeles zsebiránytűvel, amely tökéletes társ lesz minden kalandjában.

A fedeles zsebiránytűt ajánljuk:

 • Történelem és Navigáció Rajongóinak: Akik érdeklődnek a történelmi navigációs eszközök iránt és értékelik azok esztétikai szépségét.
 • Modern Kalandoroknak: Ha egy praktikus, mégis stílusos tárgyat keresnek, amely segíti őket útjaik során.
 • Elegáns Stílust Kedvelőknek: Ha egyedi kiegészítőt keresnek, amely kifejezi egyéniségüket és jó ízlésüket.
 • Vízparti Éttermek, Kávézók és Bárok részére: Ha különleges dekorációs tárgyakkal szeretnék gazdagítani vendéglátóhelyük atmoszféráját.
 • Különleges Ajándékként: Tökéletes választás, ha egy maradandó és stílusos ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket.

 

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak