Tengerészeti iránytű

18 900 Ft

Készleten

Cikkszám RH42 Kategória:
Leírás

TENGERÉSZETI IRÁNYTŰ

  • MÉRETE: átmérő 6,2 cm 3 cm magas
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön most egy olyan tengerészeti iránytű előtt áll, amely az idők során átívelő navigációs hagyományok és a modern design tökéletes ötvözete. Ez a műalkotás nem csupán a múltba repíti vissza, hanem otthona vagy irodája dísze is lehet.

Fedezze fel, hogy miként ötvözi ez a tengerészeti iránytű a múlt hagyományait a mai modern designnal. Egy olyan tárgyról van szó, amely nem csak a navigációs történelem izgalmát hordozza, hanem eleganciájával és részletgazdagságával minden tekintetet magára vonz. A tájolót a 12. századból származó mediterrán navigációs tűk alapja ihlette, ízlésesen megmunkált, rózsafa és réz kombinációjával ez a termék  időtálló eleganciát képvisel.

Hogyan hozhatja közelebb ez a dísztárgy a tengerészeti történelmet a mindennapi élethez?

Ez a tengerészeti iránytű nem csak egy használati tárgy, hanem a tengeri navigáció hagyományainak és művészetének hordozója is.

Otthonában vagy irodájában szeretné megteremteni a tengerészeti elegancia és a klasszikus stílus harmóniáját?

A rózsafa talpazat és a finoman megmunkált réz csipke fedél gondosan ötvözi a hagyományos és a modern elemeket.

Egy olyan különleges tárgyat keres, ami nem csak dekoráció, hanem inspiráció is lehet?

Ez az iránytű minden nap újra felkelti a kíváncsiságát, és átadja a tengeri felfedezések izgalmát.

Fontos Önnek, hogy a történelem részese legyen a mindennapjainak?

Ez a tengerészeti iránytű a történelmi hajózás emlékét örökíti meg, egyedi designjával pedig modern környezetben is megállja a helyét.

Az elegáns tengerészeti iránytű tökéletes választás az Ön számára, ha értékeli a vitorlás életmódot, a vízparton töltött értékes időt és az exkluzív lakberendezési tárgyakat. A navigációs történelem és a modern design harmonikus ötvözete révén az Ön otthonában vagy irodájában is stílusos dísztárgyként funkcionálhat.

És hogy miért fogja Ön különösen szeretni ezt a tengerészeti iránytűt?

Mert ez a tárgy több mint egy eszköz; egy történet, amely a tengeri utazások és a felfedezések világát hozza el Önhöz, minden egyes pillantásával.

Gondolta volna, hogy egyetlen tárgy hogyan képes életre kelteni a tengeri kalandokat és a navigációs történelmet?

Ez a tájoló nap mint nap emlékezteti Önt a tengeri utazások és felfedezések izgalmára.

Szeretne otthonában vagy irodájában egy olyan tárgyat, ami inspirálja és elgondolkodtatja Önt az élet fontos dolgairól?

Ez a navigációs eszköz minden nap új perspektívákat nyit meg a tengerészeti történelem és a modern design világában.

Elképzelte már, milyen lenne egy olyan tárggyal bővíteni gyűjteményét, ami nem csak szemet gyönyörködtető, hanem történelmi értéket is képvisel?

Ez a díszes iránytű nem csak dísztárgy, hanem a tengerészeti múlt és a mai modern design találkozása is.

A 6,2 cm átmérőjű, sárgarézből és rózsafából készült tengerészeti iránytű nem csupán méretében és anyagában tűnik ki. A 32 részre osztott szélrózsa és a 360°-os külső gyűrű precíz navigációs segítséget nyújt, míg a finoman megmunkált réz csipke fedél és a rózsafa talpazat eleganciát és kifinomultságot sugároz.

Ez a tengerészeti iránytű a tökéletes választás Önnek, ha értékeli a történelmet, a kiváló minőséget és a kifinomult design-t.

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a különleges tájolót még ma, és élvezze annak minden egyedi jellemzőjét otthonában vagy irodájában!

A tengerészeti iránytűt ajánljuk

  1. Vitorlázás és vízparti életmódot kedvelőknek: Azok számára, akik a tenger és a vitorlázás iránti szenvedélyüket szeretnék otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni, tökéletes választás lehet ez a dísztárgy.
  2. Történelem és hajózás iránt érdeklődők számára: Történelem rajongók és hajózás iránt érdeklődők számára, akik szeretnék a tengerészeti múltat és navigációs történelmet megidézni.
  3. Exkluzív Lakberendezési Tárgyként: Azoknak, akik otthonuk vagy irodájuk díszítéséhez különleges, egyedi tárgyakat keresnek, melyek stílust és eleganciát sugároznak.
  4. Különleges Ajándékként: Aki egy egyedi és emlékezetes ajándékot szeretne adni barátainak, családtagjainak vagy üzleti partnereinek, különösen ha azok érdeklődnek a tengerészet vagy a navigáció iránt.
  5. Antik Tárgyak Gyűjtőinek: Azok számára, akik művészeti vagy antik tárgyakat gyűjtenek, és értékelik a történelmi jelentőségű, kézműves munkával készült darabokat.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak