Kvadráns Kepler Laton 8,6 cm

14 900 Ft

Már csak 2 db készleten

Cikkszám RH04 Kategória:
Leírás

Kvadráns Kepler Laton

 

  • MÉRETE: 8,6 × 7 × 2 cm magas
  • ANYAGA: fa, sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

 

Ennek az elegáns, történelmi jelentőséggel bíró Kepler Laton kvadráns birtoklásával nem csak a navigáció művészetét tudja magáénak, hanem otthona vagy irodája stílusát is emelheti. Ez a 8,6 cm-es, sárgarézből és fából készült tájoló műszer, mely a csillagok magasságának meghatározására szolgált, nem csak a tengeri navigáció történetének darabja, hanem egy dekoratív műalkotás is. A hordozható napórák korából származó, történelmi kvadráns megjelenése és funkcionalitása egyaránt lenyűgözi a modern világban élő vitorlázás és vízparti életmód kedvelőit.

Vajon ez a 15. századi navigációs eszköz hogyan válhat otthona vagy irodája egyik legérdekesebb dísztárgyává? Képzelje el, hogy egy ilyen különleges történelmi tárgy milyen inspiráló hatással lehet mindennapjaira és környezetére.

Ez a kvadráns ideális választás az Ön számára, ha a tengeri navigáció iránti érdeklődést elegáns és történelmi hangulatú tárgyakkal szeretné otthonában vagy irodájában megjeleníteni. A tájoló műszer nemcsak a tengeri kalandok iránti nosztalgiát kelti fel, hanem az exkluzív lakberendezési tárgyak iránti igényét is kielégíti, miközben a történelem iránti elköteleződését is tükrözi.

Vajon milyen érzés lehet kézbe venni és megcsodálni ezt a történelmi navigációs eszközt, amely nem csak a múltba repíti vissza, hanem a jelenben is különleges dekorációként szolgál?

Ez a kvadráns több, mint egy tájoló műszer; ez egy 8,6 cm-es, sárgarézből és fából készült mestermű, amely a 15-18. század navigációs történetét idézi fel. A műszer, amely eredetileg a csillagok látszólagos magasságának mérésére szolgált, ma már egy dekoratív és történelmi jelentőségű tárgy. A precíz munkával készült eszköz nem csak a tengeri navigáció kora előtt tiszteleg, hanem otthonában vagy irodájában is egyedülálló dísztárgyként szolgál. Az iránytűs kvadráns használata egyszerű; helyezze a mérőeszközt sima, vízszintes felületre, irányítsa észak felé, és a gnómon által vetett árnyék mutatja az időt.

Ha Ön is szereti a vízparti életmódot, a navigáció történetét és az exkluzív lakberendezési tárgyakat, akkor ez a kvadráns tökéletes kiegészítője lehet gyűjteményének vagy otthonának.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy ilyen különleges történelmi tárgyat szerezzen be otthonába vagy irodájába. Tegye kosarába ezt a tájoló műszert még ma, és élvezze annak minden egyes részletét és történelmi jelentőségét!

 

A Kepler Laton kvadránst ajánljuk

  • Történelem és navigáció iránt érdeklődőknek: Olyan embereknek, akik szenvedélyesen érdeklődnek a tengeri navigáció és a történelmi navigációs eszközök iránt, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
  • Vitorlázás kedvelőinek: Azoknak, akik a vitorlázást és a tengerparti életmódot nem csak hobbinak, hanem életstílusnak tekintik, és szeretnék otthonukban vagy irodájukban is tükrözni ezt az érdeklődést.
  • Antik és különleges dísztárgyak gyűjtőinek: Gyűjtőknek, akik különleges, történelmi jelentőséggel bíró tárgyakat keresnek, különösen ha ezek a tárgyak kapcsolódnak a navigációhoz vagy a csillagászathoz.
  • Edukációs és oktatási intézményeknek: Iskoláknak, múzeumoknak, és egyéb oktatási intézményeknek, ahol a gyerekeket és fiatalokat a tengeri navigáció és a történelmi eszközök világába szeretnék bevezetni.
  • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik egyedi és stílusos dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, és értékelik a történelmi tárgyak egyediségét és szépségét.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak