Asztali iránytű fa talpon 15 cm

7 900 Ft

Készleten

Cikkszám RCO-0542 Kategória:
Leírás

Asztali iránytű fa talpon

  • MÉRETE: 15 cm átmérő
  • ANYAGA: sárgaréz iránytű, rózsafa talpazat
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön most egy olyan termék előtt áll, amely nemcsak a tenger rajongóinak szól, hanem mindenki számára, aki különleges és exkluzív tárgyakkal szeretné otthonát vagy irodáját díszíteni. Az asztali iránytű  egy olyan elegáns darab, ami a hagyományos navigációs eszközök modern otthoni reprezentációjaként szolgál.

Ez a gyönyörű asztali iránytű tökéletes választás lehet azok számára, akik a tengeri élet iránti szeretetüket otthonukban vagy irodájukban is szeretnék megjeleníteni. A precíziós számlappal rendelkező, rózsafa talpazattal egybeépített iránytű egyedülálló és figyelemfelkeltő darab, amely minden tekintetet magára vonz. A tájoló nemcsak a navigáció fontos eszköze volt, hanem a tengerészek bátorságának és kalandvágyának szimbóluma is, ami most az Ön otthonában is helyet kaphat.

Miért válassza ezt az iránytűt?

Az asztali iránytű különleges megjelenése és a minőségi rózsafa talpazat eleganciát sugároz, ami megkülönbözteti a többi hasonló terméktől. Egyedi tervezése és klasszikus megjelenése miatt könnyedén illeszkedik a különböző stílusú enteriőrökbe, hozzáadva egy elegáns és intellektuális hangulatot. Az iránytű a tengerészet hagyományait és a kalandok iránti vágyat szimbolizálja, így érzelmi kapcsolatot teremt a tulajdonosa és a tengeri életmód között.

Ez az asztali iránytű nemcsak egy díszítő elem, hanem egy olyan tárgy, ami inspirációt nyújt és emlékeztet a tenger végtelen szabadságára. Minden egyes pillantás, amit rá vet, elrepíti Önt a tengeri kalandok világába, miközben otthona vagy irodája stílusos és elegáns marad.

Mit gondol, nem lenne csodálatos minden reggel ezt a gyönyörű tájolót meglátni, és érezni a tenger hívogató szelét? Ez a termék nemcsak az idő múlását jelzi, hanem a tengeri élet szeretetét is hordozza.

Ez az asztali iránytű a hagyományos navigációs eszközök modern interpretációja. A rózsafa talpazat és a sárgarézből készült precíziós számlap biztosítja, hogy ez a termék nemcsak dekoratív, hanem tartós és értékes kiegészítője legyen otthonának vagy irodájának. A 15 cm átmérőjű tájoló ideális méret a tökéletes megjelenés és funkcionalitás érdekében.

Fedezze fel a tengerészet és a navigáció világát ezzel a különleges asztali iránytűvel, amely tökéletesen tükrözi az Ön szenvedélyét és stílusát.

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a különleges dísztárgyat, és vigye haza a tengerészet szellemét és eleganciáját!

Az asztali iránytűt ajánljuk:

  1. Vitorlázás és Tengerészet kedvelőinek: Olyan személyek, akik szenvedélyesen érdeklődnek a vitorlázás, hajózás és a tengeri életmód iránt.
  2. Otthoni dekorációként: Azok, akik exkluzív és egyedi tárgyakkal szeretnék díszíteni otthonukat vagy nyaralójukat, és értékelik a tengerészeti tematikájú dekorációt.
  3. Ajándékként: Azok, akik különleges, emlékezetes és stílusos ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak vagy üzleti partnereiknek, különösen azoknak, akik érdeklődnek a tengerészet iránt.
  4. Gyűjtők és Antikvitás Kedvelők számára: Azok, akik gyűjtik a tengerészeti tárgyakat, antikvitásokat vagy egyedi kézműves darabokat, és értékelik a minőségi kézműves munkát

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
  1. LV