Fedeles sárgaréz iránytű és kulcstartó 4cm

2 890 Ft

Készleten

Cikkszám RK-253 Kategória:
Leírás

Sárgaréz iránytű, kulcstartó karabinerrel

  • MÉRETE: átmérő 4 cm 1,5 cm magas
  • ANYAGA: sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Képzelje el, hogy egy igényes, sárgaréz iránytűvel rendelkezik, amely nem csak az útját mutatja, hanem a stílusát is tükrözi. Ez a 4 cm átmérőjű, elegánsan gravírozott tájoló egyedülálló módon ötvözi a funkcionalitást és az esztétikumot, miközben egy praktikus kulcstartó funkciójú karabinerrel is rendelkezik. Ez a fedeles zsebiránytű tökéletes társ lehet mindennapi kalandjaihoz, legyen szó vitorlázásról, túrázásról, vagy akár a városi élet felfedezéséről.

Elgondolkodott azon valaha, hogy milyen lenne egy olyan tárggyal rendelkezni, ami nem csak hasznos, de eleganciát is kölcsönöz?

Ez a tájoló a tökéletes választás azok számára, akik szeretik az egyedi és stílusos kiegészítőket. A sárgaréz iránytű tökéletes választás azoknak, akik szeretik a minőségi és egyedi tárgyakat.

Ez a sárgaréz iránytű ideális választás az Ön számára, ha szereti a vitorlázást, a vízparton töltött szabadidőt, és értékeli az exkluzív lakberendezési tárgyakat. A gravírozható felület lehetővé teszi, hogy személyre szabott üzenettel lássa el, így tökéletes ajándék lehet a szeretteinek vagy üzleti partnereinek.

És hogy miért lesz ez a termék az Ön új kedvence?

Mert nem csak egy praktikus eszköz, hanem egy stílusos kiegészítő is, ami az Ön szenvedélyét a vitorlázás és a tengeri élet iránt tükrözi.

Amikor ezt az terméket használja, nem csak a helyes irányt fogja tudni meghatározni, hanem egy kis stílust is visz a mindennapjaiba. Amikor barátai vagy kollégái megpillantják ezt az tájolót, biztosan elismerő megjegyzéseket fognak tenni az Ön ízléses választásáról. És ha egy személyes üzenettel gravíroztatja, akkor különleges és emlékezetes ajándékká válhat.

A 4 cm átmérőjű és 1,5 cm magas sárgaréz iránytű nem csupán egy praktikus tárgy, hanem egy stílusos kiegészítő is. A kulcstartó funkciójú karabiner extra funkcionalitást biztosít a terméknek. A gravírozhatósága lehetőséget ad arra, hogy személyes üzenetet vigyen rá, így tökéletes ajándékká téve azt.

Fedezze fel ezt a sárgaréz iránytűt, amely nem csak az utazásai során mutatja az utat, hanem a mindennapokban is stílust és egyediséget kölcsönöz!

A sárgaréz iránytűt ajánljuk

  • Vitorlázás kedvelőinek: A tengeri életmód és a navigáció iránti szenvedélyt kifejező ajándékot keresők számára.
  • Exkluzív használati tárgyként: Akik egyedi és minőségi tárgyat keresnek, amely kiemelkedik a hétköznapi tárgyak közül.
  • Utazóknak: Azoknak, akik gyakran utaznak és szeretik a praktikus, mégis stílusos kiegészítőket.
  • Üzleti ajándékként: Ideális választás üzleti partnerek számára, kifejezve a minőségre való törekvést.
  • Kalandvágyóknak és felfedezőknek: Azoknak, akik szeretik a kalandot és az új dolgok felfedezését, és értékelik az olyan tárgyakat, amelyek ebben segítenek.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
  1. Z
  2. A