Felfedező készlet

12 900 Ft

Készleten

Cikkszám RGB-0225 Kategóriák: ,
Leírás

Felfedező készlet

 • MÉRETE: 16 × 10,5 × 6,5 magas cm
 • ANYAGA: sárgaréz, doboza rózsafa
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.
 • TISZTÍTÁSA, KARBANTARTÁSA: a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

Ez a felfedező készlet nem csupán egy tárgy; ez egy kapu a kalandok világába, ahol minden egyes elem a képzelet szárnyalását és az ismeretek bővülését szolgálja. A kiváló minőségű rózsafa dobozban rejlő kincsek képesek átalakítani a szokványos délutánokat felejthetetlen felfedező utazássá. A készlet részei nem csak esztétikai értékkel bírnak, hanem praktikus használatukkal is izgalmas élményeket kínálnak a kis felfedezőknek.

Hogyan változtathatja meg ez az elegánsan kivitelezett, hagyományos eszközökkel ellátott felfedező készlet a gyermekek szabadidejét?

Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy játékos formában ismerkedjenek meg a navigáció és a felfedezés alapjaival, serkentve kíváncsiságukat és ösztönözve őket a külvilág aktív felfedezésére.

Milyen előnyökkel jár egy olyan ajándék, amely ötvözi az esztétikai szépséget és a tanulási lehetőségeket?

Egy ilyen ajándék nem csupán szórakoztató, hanem értékes tudásanyagot is nyújt, fejleszti a gyermek térbeli tájékozódását, megfigyelőképességét és problémamegoldó készségét.

Mi teszi különlegessé ezt a felfedező készletet a hagyományos játékokhoz képest?

Egyedi, rézből készült eszközökkel és a hozzájuk tartozó rózsafa dobozzal kiemelkedik a tömegből, így nem csak játékként, hanem dekorációként is funkcionálhat bármely helyiségben

Hogyan inspirálhatja ez a szett a gyermekeket a külvilág iránti érdeklődésre és a felfedezésre?

A termék által nyújtott eszközök, mint a távcső, az iránytű és a homokóra, hídakat képeznek a múlt és a jelen között, lehetőséget biztosítva a gyermeknek, hogy saját kalandokat képzeljenek el és éljenek át.

Ez a felfedező készlet tökéletes társ a kíváncsi gyermeki lélek kalandjaihoz, ösztönözve őket a külvilág aktív felfedezésére és a tanulás örömére. Az elegáns és praktikus eszközök segítségével a gyermekek játékosan sajátíthatják el az alapvető navigációs készségeket, miközben fejlesztik térbeli tájékozódásukat és megfigyelőképességüket. Ez a készlet hozzájárul a gyermek átfogó fejlődéséhez, miközben szórakoztat és inspirál.

A rózsafa dobozban rejlő kincsek – egy rézfoglalatú homokóra, egy 3,5 cm átmérőjű réz iránytű, valamint egy 16,5 cm hosszú, bőr markolattal ellátott, 3 részes kinyitható replika távcső – nem csak a szemnek nyújtanak gyönyörködést, hanem a gyermeke kezében életre kelnek. A távcső 3x-os nagyítása és az élességállítás egyszerűsége lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy közelebb hozza a távoli tájakat, miközben a réz iránytű segítségével megismerkedhetnek az alapvető navigációs ismeretekkel. A személyre szabható rózsafa doboz pedig nem csupán tárolóeszköz, hanem egyedi, személyes ajándékká is varázsolja a készletet.

Bővebb leírás a távcsövek történetéről, használatáról

A készlet előnyei:

 • Egyediség: Egyedi, rézből készült eszközei és a rózsafa doboz különlegessé teszik, lehetővé téve, hogy a gyermek kiemelkedjen társaik közül egy egyedi és tanulságos játékkal.A kivételes anyaghasználat és a kézműves minőségű kidolgozás biztosítja, hogy a felfedező készlet nem csupán egy játék, hanem egy maradandó emlék és tanulási eszköz is legyen.
 • Oktatási érték: A készlet eszközei hozzájárulnak a gyermek alapvető navigációs készségeinek és megfigyelőképességének fejlesztéséhez.Az iránytű és a távcső használatával a gyermekek játékos formában ismerkedhetnek meg a térbeli tájékozódás és a távolságok becslésének alapjaival, ösztönözve őket a környezetük aktív felfedezésére.
 • Személyre szabhatóság: A dobozra helyezhető kis tábla vagy felirat lehetőséget ad arra, hogy a készlet egy személyes üzenet hordozójává váljon.Ez a lehetőség teszi a felfedező készletet tökéletes, személyre szabott ajándékká minden alkalomra, legyen szó születésnapról, ünnepi ajándékozásról vagy bármely különleges eseményről.

Készen áll a valódi kalandokra? Szerezze be ezt a felfedező készletet, és nyissa meg gyermekének az ismeretek és a kalandok végtelen világát.

A felfedező készlet ajánljuk:

 • Kíváncsi gyermekeknek: Akik szívesen merülnek el a kalandok és felfedezések világában. Ez a szett serkenti fantáziájukat és ösztönzi őket a tanulásra és az aktív szabadidő eltöltésére.
 • Oktatóknak és pedagógusoknak: Akik szeretnék gyarapítani tanítványaik tudását interaktív és szórakoztató módon. Kiváló eszköze lehet ez a darab az oktatásnak, segítve a gyerekeket a természettudományos ismeretek játékos elsajátításában.
 • Szülőknek: Akik értékes és tanulságos ajándékot keresnek gyermekük számára. Ez nem csak a gyermek képzeletét mozgatja meg, hanem a családi együttlétet is gazdagítja közös tevékenységekkel.
 • Gyűjtőknek: A készlet esztétikai értéke és kézműves minősége kiemelkedő darabbá teszi gyűjteményükben.
 • Lakberendezési kiegészítőként: Akik exkluzív, tengerészeti tematikájú díszítőelemeket keresnek otthonukba, irodájukba. A készlet elegáns kiegészítője lehet bármely enteriőrnek, hozzájárulva annak egyedi atmoszférájához.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

 

Vélemények
5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
 1. Nagyon gyorsan érkezett meg a csomag. A díszdoboz is szép, ízléses.