Sold out

Felfedező készlet nagy

19 500 Ft

Elfogyott

Cikkszám RGB-0228 Kategóriák: , ,
Leírás

FELFEDEZŐ KÉSZLET NAGY

  • MÉRETE: 22 × 9 × 8 magas cm
  • ANYAGA: sárgaréz, doboza rózsafa
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Képzelje el, hogy milyen izgalmat és örömöt okozhat gyermekének ez a különleges felfedező készlet, amely a kalandok és a tudomány világába kalauzolja őket. A rózsafa dobozban rejlő kincsek, mint a réz iránytű, a térképolvasó nagyító, és a polírozott réz távcső, nem csak szórakoztatnak, hanem a felfedezés és a tanulás szeretetét is ébresztik. Ez a gyönyörűen kidolgozott felfedező készlet tökéletes ajándék a kis kalandoroknak, akik készek felfedezni a világot.

Gondolkodott már azon, hogy egy ilyen elegáns és interaktív készlet hogyan segíthet gyermekének játékosan megismerni a navigációt és a felfedezést? Elképzelte már, hogyan válhat gyermekének ez a készlet az új kedvenc játékává, miközben fejleszti kíváncsiságát és képzelőerejét?

Ez a felfedező készlet tökéletes választás az Ön számára, ha gyermekét szeretné bevezetni a vitorlázás és a felfedezés izgalmas világába. A készlet segítségével gyermekének kézzelfogható eszközök állnak rendelkezésére a navigáció és a természet megfigyelésének tanulásához, miközben az elegáns és minőségi kivitelezés garantálja a hosszú távú szórakozást és tanulást.

El tudja képzelni, mennyire lesz büszke gyermekére, amikor látja, hogy milyen lelkesedéssel használja ezt a felfedező készletet, miközben új készségeket sajátít el?

Ezzel a felfedező készlettel boldog emlékeket teremthet, miközben a közös kalandok során együtt használják a gyermekével töltött idő alatt.

Fedezze fel ezt a lenyűgöző felfedező készletet, amely egy elegáns rózsafa dobozban érkezik, méretei 22 cm × 9 cm × 8 cm. A dobozban található egy 3,5 cm átmérőjű réz iránytű, egy térképolvasó nagyító réz és fa foglalatban, valamint egy 24,5 cm-es, 3 részes, kinyitható polírozott réz távcső. A távcső 20 mm átmérőjű lencséje 3x-os nagyítást biztosít, az élességállítás pedig a cső tengelyirányú mozgatásával történik. A doboz személyre szabható felirattal vagy kis táblával ellátható, így még egyedibbé téve az ajándékot.

Ha Ön is szeretné gyermekét bevezetni a kalandos és tanulságos világba, ahol a játék és a tanulás kéz a kézben jár, akkor ez a felfedező készlet tökéletes választás Önnek és gyermekének.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy gyermekének egy különleges és tanulságos ajándékot adjon. Tegye kosarába ezt a csodálatos felfedező készletet még ma, és nézze meg, hogyan változik gyermekének játékideje kalanddá és tanulássá!

A felfeldező készlet tisztítása és karbantartása:

a fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk a távcső fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A felfedező készletet ajánljuk:

  1. Kis Kalandorok Szüleinek: Szülők számára, akik szeretnék gyermekük képzelőerejét és kíváncsiságát fejleszteni, miközben a kaland és a természet szeretetét is megalapozzák.
  2. Gyermekprogramok szervezőinek: Táborvezetőknek, gyermekprogram szervezőknek, akik a kültéri és természeti programok során szeretnék a gyerekeket játékosan bevonni a felfedezésbe.
  3. Ajándékot kereső nagyszülőknek: Nagyszülők számára, akik egyedi, tartalmas és oktató jellegű ajándékot keresnek unokáik számára, különösen ünnepek vagy születésnapok alkalmával.
  4. Oktatási céllal: Tudományos és oktatási központok számára, ahol a gyermeklátogatók számára interaktív és élményalapú tanulási lehetőségeket biztosítanak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak