Horoszkópos iránytű

3 990 Ft

Készleten

Cikkszám RCO-0660B Kategória:
Leírás

Horoszkópos iránytű

  • MÉRETE: átmérő 7,5 cm, 1,5 cm magas
  • ANYAGA: antikolt sárgaréz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

A horoszkópos iránytű az egyik legkülönlegesebb termékünk, amely nemcsak a navigáció iránt érdeklődők szívét fogja megdobogtatni, hanem mindenkiét, aki a különleges, egyedi és stílusos tárgyakat kedveli.

Mitől különleges ez az iránytű?

A horoszkópos iránytű nem csupán egy hagyományos navigációs eszköz. Ez a 7,5 cm-es átmérőjű, minőségi sárgarézből készült tájoló igazi műalkotás. A pontosan beillesztett vékony tű 360°-os beosztással rendelkezik, amely az igényesen megrajzolt alaplapon található csillagjegyekkel angol nyelven kerül bemutatásra. Egy ilyen eszköz nem csak hasznos, hanem dekoratív is, így tökéletes választás lehet az otthon vagy az iroda díszítésére.

Miért érdemes most megvásárolnia ezt az tájolót?

Ez a horoszkópos iránytű több mint csak egy használati tárgy; ez egy stílusos művészeti alkotás, amely éveken át díszítheti otthonát vagy irodáját. Egy ilyen egyedi és szépen kidolgozott dísztárgy ajándékozás esetén is hosszú távú emléket nyújthat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthonába vagy irodájába hozzon egy kis tengeri hangulatot és stílust. Tegye kosarába a Csillagjegyes Iránytűt még ma, és élvezze annak szépségét, praktikumát és a vele járó különleges élményt!

A horoszkópos iránytűt ajánljuk:

  • Vízparti életmód kedvelőinek: Azoknak, akik szeretik a tengeri és vitorlás életmódot, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban is megjeleníteni.
  • Lakberendezési tárgyként: Olyan személyeknek, akik az exkluzív és egyedi tárgyakat részesítik előnyben otthonuk vagy irodájuk díszítéséhez.
  • Ajándékként: Azoknak, akik egy maradandó, különleges és stílusos ajándékkal szeretnék meglepni szeretteiket vagy üzleti partnereiket.
  • Asztrológia iránt érdeklődőknek: Azoknak, akik érdeklődnek a csillagászat és a navigáció iránt, és szívesen bővítenék gyűjteményüket egy egyedi darabbal.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak