Sold out

Fa horgony beach felirattal 60cm

12 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám R23718 Kategória:
Leírás

Fa horgony beach felirattal

 • MÉRETE: 60 × 40 × 2,5 cm
 • ANYAGA: fa, kender
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ismerje meg ezt a különleges, 60 cm-es dekoratív fa horgonyt, amelyet „Beach” felirat díszít. Ez a minőségi fából készült, kézzel faragott dísztárgy, amelyet kender kötél díszít, tökéletes választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és a vízparton töltött szabadidőt kedvelik. Ideális választás lehet azoknak is, akik exkluzív lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, vagy akik egyedi és személyre szabott ajándékokat szeretnének adni.

Ez a kézzel faragott fa horgony tökéletesen megtestesíti a vízparti életérzést és a vitorlázás szeretetét. A „Beach” felirattal ellátott, 60 cm-es méretű vasmacska nem csak dekoratív elem, hanem egy olyan dísztárgy is, amely otthonában vagy irodájában eleganciát és egyedi stílust kölcsönöz. A kender kötél díszítés természetes hangulatot sugároz, miközben a kézműves munka minőségét is tükrözi, így ez a fa horgony tökéletes választás mindenki számára, aki szereti a vízpartot és a vitorlázást.

 • Egy különleges és elegáns dísztárgyat szeretne, amely a tengerparti hangulatot hozza el otthonába vagy irodájába?
 • Egy minőségi és egyedi kézműves tárgyat keres, amely tökéletesen illeszkedik a vízparti tematikájú enteriőrbe?

Ez a kézzel faragott fa horgony ideális választás azok számára, akik a vitorlás életmódot kedvelik, és exkluzív, egyedi lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba. A termék tökéletesen hozzájárul otthona vagy irodája tengeri hangulatának megteremtéséhez, miközben a kézműves munka minőségét is tükrözi.”

A kézzel faragott fa horgony minden napra eleganciát és tengeri hangulatot hoz otthonába vagy irodájába.

Ez a dísztárgy nemcsak a szemnek gyönyörű, hanem a vízparti életmód és a vitorlázás iránti szenvedélyének is kifejezője egyben.

 

 1. Egyedi és stílusos kialakítás: A kézzel készült, antik stílusú horgony tökéletesen illeszkedik a tengeri és vitorlás tematikájú enteriőrbe.
 2. Minőségi anyaghasználat: A horgony minőségi fából készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál.
 3. Autentikus termék: A kender kötél díszítés hozzáadja a tengeri hangulatot és a kézműves munka értékét.
 4. Ideális méret: 60 cm-es méretével tökéletes választás otthoni vagy irodai dekorációként.
 5. Vízparti életmód szimbóluma: Ez a dísztárgy tökéletesen kifejezi a tenger és a vitorlázás iránti szenvedélyt.

Ha egy stílusos, tengeri hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz illő otthonát vagy irodáját, ez a fa horgony az Ön számára ideális választás.

Válassza ezt a különleges, kézzel készített fa horgonyt, amely nemcsak otthonában vagy irodájában teremt eleganciát, hanem a tengeri életmód iránti szenvedélyét is kifejezi.

A beach felirattal ellátott fa horgonyt ajánljuk

 • Vitorlázást kedvelőknek: Azoknak, akik kedvelik a vitorlázást és a vízparti életmódot, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
 • Exkluzív lakberendezési tárgyként: Olyan emberek számára, akik különleges, egyedi és stílusos lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba.
 • Vízparti otthonba: Azoknak, akik vízparti otthonban élnek, és olyan dekorációs tárgyat keresnek, amely tökéletesen illeszkedik a környezetükbe és a vízparti stílushoz.
 • Ajándékként: Azoknak, akik különleges és személyre szabott ajándékot szeretnének adni családtagjaiknak, barátaiknak, különösen ha érdeklődnek a tenger, a vitorlázás vagy a vízparti életmód iránt.
 • Kézműves Termékként: Azoknak, akik értékelik a kézzel készített, egyedi tárgyakat, és szeretik gyűjteményükben a különleges és minőségi kézműves termékeket.
 • Esküvőre: Szimbolikus ajándékként az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak