Horgony 60cm

13 900 Ft

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVAC519707 Kategória:
Leírás

Horgony

 • MÉRETE: 42 × 5 × 60 magas cm
 • ANYAGA: fa, kender
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ismerje meg ezt a különleges, kék színű dekorációs horgonyt, amely nem csak a tengerparti hangulatot hozza el otthonába vagy irodájába, hanem egy stílusos kiegészítője is lehet bármilyen térnek. A vitorlás életmód kedvelőinek és az exkluzív lakberendezési tárgyakat keresőknek egyaránt ideális választás ez a dísztárgy, amely a tengerparti hangulatot varázsolja a helyiségbe, ahol elhelyezik.

Képzelje csak el, ahogy ez a kék színű, dekorációs dísztárgyat, mely kenderből készült díszítéssel lett gazdagítva, ahogyan otthona vagy irodája központi elemévé válik. A kézműves munkával készült, stílusos kivitelű vasmacska tökéletesen tükrözi a tenger szeretetét és a vitorlázás eleganciáját, miközben a kék szín és a természetes anyaghasználat a tengerparti hangulatot idézi fel.

 

 1. Szeretné otthonába vagy irodájába csempészni a tengerparti hangulatot ezzel az elegáns és stílusos dekorációs elemmel?

Ez a dekoratív horgony tökéletes választás lehet az Ön számára, ha a tengerparti hangulatot és a vitorlázás eleganciáját szeretné otthonában vagy irodájában megjeleníteni. A kézműves munkával készült, stílusos kivitelű dísztárgy tökéletesen illeszkedik egy tengerparti stílusú enteriőrbe, miközben elegáns megjelenést biztosít.

Milyen érzés lenne nap mint nap ezt a gyönyörű dekorációs  kék horgonyt szemlélni, amely minden alkalommal a tengerparti nyaralások emlékét idézi fel?

 

 1. Stílusos Megjelenés: Ez a kék színű, dekorációs dísztárgy eleganciát sugároz, tökéletesen illeszkedik bármelyik modern vagy hagyományos enteriőrbe.
 2. Kenderből Készült Díszítés: A természetes kenderkötél díszítés hozzájárul a természetes, tengerparti hangulat megteremtéséhez.
 3. Ideális Méret: 60cm-es méretével tökéletesen illeszkedik bármely helyiségbe.
 4. Kézműves Minőség: A kézzel készített, egyedi design garantálja a termék egyediségét és minőségét.
 5. Tengerparti Hangulat: A horgony stílusa tökéletesen tükrözi a vitorlázás és a tengerparti életmód szeretetét.

Amennyiben egy stílusos, tengerparti hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz kapcsolódó otthonát vagy irodáját, ez a kék horgony az Ön számára ideális választás lehet.

Fedezze fel ezt a különleges dekorációs kék horgonyt, amely tökéletesen illeszkedik a tengerparti stílushoz, és vigye haza a vitorlázás eleganciáját.

A horgonyt ajánljuk

 

 1. Vitorlázás szerelmeseinek: Azoknak, akik a vitorlázást és a tengeri életmódot nem csak hobbiként, hanem életstílusként élik meg.
 2. Tengerparti stílusú lakásdekorációnak: Azok számára, akik otthonukat vagy irodájukat tengerparti, nautikus stílusban rendeznék be és szeretnék ezzel a hangulatot megteremteni.
 3. Egyedi és stílusos ajándékként: Azoknak, akik egy különleges és dekoratív ajándékot keresnek barátaiknak, családtagjaiknak, vagy kollégáiknak, különösen ha azok a tengerparti életmódot kedvelik.
 4. Lakberendezési tárgyként: Azoknak, akik szenvedélyesen gyűjtenek egyedi és kézműves lakberendezési tárgyakat, és különleges darabokat keresnek otthonuk díszítésére.
 5. Kézműves termékek kedvelőinek: Azok számára, akik értékelik a kézműves munkát, és szeretnék ezeket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában megjeleníteni.
 6. Esküvői ajándékként: Szimbolikus ajándék az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak