Horgony 18cm

1 690 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R23481 Kategória:
Leírás

Horgony

 • MÉRETE: 14 × 1 × 18 magas cm
 • ANYAGA: fa, kender
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Az ár egy darab termékre értendő.

Fedezze fel ezt az elegáns dísztárgyat, egy 18 cm-es dekorációs horgonyt, amely tökéletesen megtestesíti a vitorlás életmód esszenciáját és a tengerparti dekoráció eleganciáját. Kézzel készült, kék vagy fehér színben elérhető, kenderkötél díszítéssel ellátott dizájnja kifinomultságot és egyedi karaktert kölcsönöz otthonának vagy irodájának.

Képzelje el, hogy ez a stílusos vasmacska milyen varázslatos hangulatot teremt otthonában vagy irodájában, ahol a tenger szeretete és a vitorlázás eleganciája ötvöződik. A kézzel készült, finom részletekkel díszített horgony tökéletesen kifejezi az Ön személyiségét és stílusát, miközben a kék vagy fehér színben kapható variációk lehetővé teszik, hogy az Ön otthonához vagy irodájához leginkább illő darabot válassza.

Egy különleges és egyedi ajándékot keres, amely stílusos kiegészítője lehet bármely tengerparti vagy vitorlás tematikájú enteriőrnek?

Ez a dekoratív dísztárgy tökéletes kiegészítője lehet az Ön otthonának vagy irodájának, ha szereti a vitorlás életmódot és a tengerparti dekorációkat. A dekorációs horgony révén, Ön otthona vagy munkahelye egy kis részét képviseli a tenger szeretetének és a vitorlázás eleganciájának.

Hogyan gazdagíthatja ez a stílusos dekorációs horgony az Ön otthonát vagy irodáját, hozzájárulva a vitorlás életmód és a tenger szeretetének kifejezéséhez?

 1. Kenderkötél Díszítés: A termék kenderkötéllel történő díszítése hozzájárul a természetes és tengerparti hangulat megteremtéséhez.
 2. Ideális Méret: 18 cm-es méretével ez a horgony tökéletes választás otthoni vagy irodai dekorációként.
 3. Kézzel készült minőség: A kézzel készült, aprólékos részletek garantálják a termék egyediségét és minőségét.
 4. Többféle Színválaszték: A kék és fehér színváltozatok lehetővé teszik, hogy az Ön stílusához és enteriőrjéhez leginkább illő darabot válassza.

Amennyiben egy stílusos, tengerparti hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz kapcsolódó otthonát vagy irodáját, ez a horgonyaz Ön számára ideális választás.

Tegye kosarába minél hamarabb ezt a gyönyörű, kézzel készült vasmacskát és hozza el otthonába vagy irodájába a tengerparti hangulatot és a vitorlázás eleganciáját!

Ezt a dekorációs horgonyt ajánljuk:

 

 1. Tengerparti lakberendezési stílust kedvelőknek: Azoknak, akik a tengerparti, nautikus (New England) stílusú  otthoni dekorációt részesítik előnyben és ehhez illő kiegészítőket keresnek.
 2. Ajándékként: Azoknak, akik egyedi és stílusos ajándékot keresnek vitorlázás vagy tenger szerető ismerősüknek, családtagjuknak vagy kollégájuknak.
 3. Otthoni vagy irodai dekorációként: Azoknak, akik szeretik az egyedi, kézműves dísztárgyakat, és egy különleges darabbal szeretnék feldobni otthonuk vagy munkahelyük hangulatát.
 4. Kézműves tárgyak gyűjtőinek: Olyan embereknek, akik értékelik a kézzel készült, egyedi tárgyakat, és gyűjteményük részeként szeretnének egy stílusos, tengeri témájú dísztárgyat.
 5. Esküvői dekorációnak:  Szimbolikus ajándék az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak