Hajókormány formájú óra

29 900 Ft

Készleten

Cikkszám RWC-1449 Kategóriák: ,
Leírás

Hajókormány formájú óra fa talpon

 • MÉRETE: 39 × 18  cm átmérő, talp 11,5 cm átmérő
 • ANYAGA: rózsafa, antikolt réz, üveg
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ez a különleges hajókormány formájú óra, mely fa talpon nyugszik és tökéletesen megtestesíti a vitorlás életmód esszenciáját. Rózsafából, antikolt rézből és üvegből készült, ez a dísztárgy nem csupán egy funkcionális eszköz, hanem egy elegáns, tengeri hangulatot árasztó lakberendezési kellék is egyben.

Képzelje el, ahogy ez az esztétikus, jogar alakú hajókormány formájú óra, mely rózsafából és antikolt rézből készült, eleganciával tölti meg otthonát vagy irodáját. A Quartz óraszerkezet által biztosított pontosság és a kézzel készült, aprólékos részletek garantálják, hogy ez az óra nem csupán időmérőként funkcionál, hanem a vitorlázás és a tenger szeretetének kifejezője is legyen.

Szeretne egy olyan stílusos és egyedi asztali órát, amely tökéletesen kiegészíti a vitorlázási életmódhoz illő enteriőrt?

Ez a hajókormány formájú óra tökéletes választás azok számára, akik szeretik a tengerparti dekorációt és a vitorlás életmódot. Otthonában vagy irodájában elhelyezve, nem csupán a tengeri hangulatot idézi meg, hanem egy beszélgetési témát is biztosít, miközben a Quartz óraszerkezet gondoskodik a pontos időről.

Milyen különleges érzést keltene Önben minden nap, amikor erre a stílusos hajókormány formájú órára pillant, amely a tengeri kalandok emlékét idézi fel?

 

 1. Elegáns Hajókormány Dizájn: A hajókormány formájú óra rózsafából és antikolt rézből készült, amely elegáns és időtálló megjelenést biztosít.
 2. Kiváló Minőségű Quartz Óraszerkezet: A Quartz óraszerkezet megbízható és pontos időmérést biztosít, így Ön mindig pontosan tudja az időt.
 3. Natúr Felület: A rózsafából készült natúr felület eleganciát és természetességet sugároz.
 4. Dekoratív és Funkcionális: Az óra nem csupán dekoratív eleme az enteriőrnek, hanem praktikus funkciót is betölt.
 5. Ideális Méret: 39 cm magasságával tökéletesen illeszkedik bármelyik asztalra vagy  polcra, elegáns kiegészítőként szolgálva.

Amennyiben egy stílusos, tengeri hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz kapcsolódó otthonát vagy irodáját, ez a hajókormány formájú óra az Ön számára ideális választás.

Fedezze fel ezt a különleges hajókormány formájú órát, amely tökéletesen illeszkedik a tengerparti stílushoz, és vigye haza a tengeri hangulatot és a vitorlázás eleganciáját otthonába vagy irodájába.

 

Az óra tisztítása, karbantartása:

A fém részek karbantartásánál ez első lépés, hogy finoman egy enyhén nedves ruhával eltávolítjuk az óra fém felületére rárakodott port, homokot, ügyelve arra, hogy azok a külső felületet ne karcolják meg. Ezt a műveletet egy száraz puha ruhával való áttörléssel javasolt befejezni.

A Hajókormány formájú órát ajánljuk:

 • Vitorlázás kedvelőinek: Azoknak, akik a tengeri életmódot és a vitorlázást nem csak egy hobbiként, hanem egy életstílusként élik meg.
 • Tengerparti enteriőr dekorációként: Azoknak, akik otthonukat vagy irodájukat tengerparti, nautikus stílusban rendezték be és szeretnének hozzá illő kiegészítőket.
 • Ajándékként: Azoknak, akik egyedi és stílusos ajándékot keresnek vitorlázás vagy tenger szerető ismerősüknek, családtagjuknak vagy kollégájuknak.
 • Kézműves tárgyak gyűjtőinek: Azoknak, akik értékelik a kézzel készített, egyedi tárgyakat, és szeretnének hozzájuk illő díszítő elemeket otthonukba vagy irodájukba.
 • Antik stílust kedvelőknek: Azoknak, akik a régi idők hangulatát és stílusát szeretnék megidézni otthonukban vagy munkahelyükön, és értékelik az antikolt megjelenésű tárgyakat.
 • Esküvőre: Szimbolikus ajándékként az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak