Fa Horgony beach felirattal

13 900 Ft

Készleten

Cikkszám R23728 Kategória:
Leírás

Fa horgony beach felirattal

 • MÉRETE: 60 × 40 × 2,5 cm
 • ANYAGA: fa, kender
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Fedezze fel ezt a lenyűgöző, 60 cm-es kézzel faragott fa horgonyt, amelyet kenderből készült díszítés tesz még egyedibbé. A „Beach” felirattal ellátott dísztárgy nem csupán a tengerparti hangulatot hozza el otthonába vagy irodájába, hanem a vitorlás életmód szeretetét is tükrözi. Kiváló választás azok számára, akik egyedi és exkluzív lakberendezési tárgyakat keresnek, valamint azoknak, akik különleges vitorlázáshoz kapcsolódó ajándékokat szeretnének adni.

Képzelje el, hogy ez a stílusos, kézzel faragott fa horgony milyen varázslatos hangulatot teremt otthonában vagy irodájában, ahol a vízpart szeretete és a vitorlázás eleganciája ötvöződik. A kenderből készült díszítés minden részletében a kézműves munka minőségét tükrözi, miközben a „Beach” felirat a tengerparti nyaralások emlékét idézi fel. Ez a dísztárgy tökéletesen kifejezi az Ön személyiségét és stílusát,lehetővé teszi, hogy az Ön otthonához vagy irodájához leginkább illő dekorációt válassza.

 • Olyan dekoratív tárgyat szeretne, amely eleganciát csempész az otthonába vagy irodájába, miközben tükrözi a tenger és a vitorlázás iránti szeretetét?
 • Egy különleges és egyedi ajándékot keres, amely stílusos kiegészítője lehet bármely tengerparti vagy vitorlás tematikájú enteriőrnek?

Ez a dekoratív fa horgony tökéletes kiegészítője lehet az Ön otthonának vagy irodájának, ha szereti a vitorlás életmódot és a tengerparti dekorációkat. A kézzel készült, finom részletek és a természetes anyaghasználat révén az Ön otthona vagy munkahelye egy kis részét képviseli a vízpart szeretetének és a vitorlázás eleganciájának.

Miért ne dönthetne egy olyan dísztárgy mellett, amely nem csak a szemnek gyönyörű, hanem az otthonában vagy irodájában is megteremti a vitorlázás és a tengerparti élet hangulatát?

 • Elegáns dizájn: A kézzel készült, fa horgony stílusos megjelenést biztosít.
 • Kenderkötél díszítés: A horgony kenderkötéllel történő díszítése hozzájárul a természetes és tengerparti hangulat megteremtéséhez.
 • Ideális méret: 60 cm-es méretével ez a horgony tökéletes választás otthoni vagy irodai dekorációként.
 • Kézzel készült termék: A kézzel készült, aprólékos részletek garantálják a termék egyediségét és minőségét.

Amennyiben egy stílusos, tengerparti hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz kapcsolódó otthonát vagy irodáját, ez a fa horgony az Ön számára ideális választás.

Ne habozzon, tegye kosarába ezt a gyönyörű, kézzel készült fa horgonyt, és hozza el otthonába vagy irodájába a tengerparti hangulatot és a vitorlázás eleganciáját!

A beach feliratú fa horgonyt ajánljuk

 1. Vitorlázóknak: Azoknak, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást kedvelik, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonuk vagy irodájuk díszítésével is kifejezni.
 2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik egyedi és stílusos dísztárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, amelyek kiemelik a belső tér eleganciáját.
 3. Tengerparti Dekorációként: Olyan embereknek, akik a tengerparti, nautikus stílusú otthoni dekorációt részesítik előnyben és szeretnének hozzá illő kiegészítőket.
 4. Ajándékként: Szülőknek és nagyszülőknek, akik különleges és emlékezetes ajándékot szeretnének adni gyermeküknek vagy unokájuknak.
 5. Kézműves tárgyakat kedvelőknek: Azoknak, akik értékelik a kézműves munkát és a természetes anyagokat, mint a fa és a kender, és szeretnék ezeket otthonuk vagy irodájuk dekorációjában megjeleníteni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
1 vélemény alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-1 of 1 review
 1. JÁ