Antik horgony 38cm

7 590 Ft

Készleten

Cikkszám R27165 Kategória:
Leírás

Antik horgony

 • MÉRETE: 38 × 3,5 × 27 cm
 • ANYAGA: fa, kender
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz

Ismerje meg ezt a lenyűgöző, 38 cm-es,  antik horgonyt, amelyet kender kötél díszítés tesz még vonzóbbá. Ez a dísztárgy nem csak a tengerparti és vitorlás életmód szeretetét tükrözi, hanem a modern és exkluzív lakberendezési stílusokhoz is tökéletesen illik. Megjelenésével egyedülálló és stílusos kiegészítője lehet otthonának vagy irodájának, kiválóan alkalmas azok számára, akik különleges és személyre szabott díszítést keresnek.

Ennek a stílusos, dekorációs horgonynak köszönhetően otthona vagy irodája egyszerre lesz elegáns és különleges. A 38 cm-es méret és a kender kötél díszítés minden részletében a tengeri hangulatot idézi. Ez az antik horgony tökéletes választás mindenki számára, aki szeretné otthonát vagy irodáját egy stílusos és egyedi tárggyal díszíteni.

 • Egy különleges dísztárgyat szeretne, amely elhozza a tengerparti hangulatot otthonába vagy irodájába?
 • Minőségi és egyedi kézműves dísztárgyat keres, amely tökéletesen illeszkedik nautikus tematikájú enteriőrjéhez?

Ez a dekorócós horgony minden napra eleganciát és tengeri hangulatot hozhat otthonába vagy irodájába. Továbbá nemcsak a szemnek gyönyörű, hanem a tengeri életmód és a vitorlázás iránti szenvedély kifejezője is egyben.

A kézzel készített antik horgony ideális választás azok számára, akik a vitorlás életmódot és az exkluzív egyedi lakberendezési tárgyakat szeretik.  A termék tökéletesen hozzájárul otthona vagy irodája vízparti hangulatának megteremtéséhez, miközben a kézműves munka minőségét is tükrözi.

 • Egyedi és stílusos kialakítás: A kézzel készült, antik stílusú horgony tökéletesen illeszkedik a tengeri és vitorlás tematikájú enteriőrbe.
 • Minőségi anyaghasználat: A horgony minőségi anyagból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot garantál.
 • Autentikus dísztárgy: A kender kötél díszítéssel vízparti hangulatot teremt.
 • Ideális méret: 38 cm-es méretével a horgony tökéletes választás otthoni vagy irodai dekorációként.
 • Tengeri életmód szimbóluma: Ez a horgony tökéletesen kifejezi a tenger és a vitorlázás iránti szenvedélyt.

Ha egy stílusos, tengeri hangulatot árasztó és kézzel készült dísztárgyat keres, ami tökéletesen kiegészíti a vitorlás életmódhoz illő otthonát vagy irodáját, ez a dekorációs horgony az Ön számára ideális választás.

Válassza ezt a különleges dekorációs horgonyt, amely nemcsak otthonában vagy irodájában teremt eleganciát, hanem a vízparti életmód iránti szenvedélyét is kifejezi.

Az antik horgonyt ajánljuk

 

 1. Tengerparti Dekorációként: Azoknak, akik szeretik a tengerparti stílusú lakberendezést, és otthonukat vagy irodájukat kiegészítő, vízparti tematikájú dísztárgyakkal szeretnék díszíteni.
 2. Vitorlázás kedvelőinek: Olyan embereknek, akik aktívan vitorláznak vagy egyszerűen csak szeretik a vitorlázás életérzését, és ezt otthonukban vagy munkahelyükön is meg szeretnék jeleníteni.
 3. Kézműves termékként: Azoknak, akik értékelik a kézzel készített, egyedi tárgyakat, és szívesen választanak minőségi, kézműves termékeket otthonukba vagy ajándékként.
 4. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Olyan személyek számára, akik különleges és egyedi lakberendezési tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hogy egyedi hangulatot teremtsenek.
 5. Ajándékként: Szülőknek és nagyszülőknek, akik különleges és emlékezetes ajándékot szeretnének adni gyermeküknek vagy unokájuknak, különösen ha azok érdeklődnek a tengeri életmód és a vitorlázás iránt.
 6. Esküvőre: Szimbolikus ajándékként az ifjú párnak.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak