Hajókormány 60 cm

24 900 Ft

Készleten

Cikkszám RSW-1716 Kategória:
Leírás

HAJÓKORMÁNY

  • MÉRETE: 60 cm átmérő
  • ANYAGA: fa, közepe réz
  • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ön most egy igazi különlegességgel találkozhat: egy valódi, kézműves munkával készült, 60 cm átmérőjű hajókormánnyal, amely tökéletes választás lehet az Ön számára. Legyen szó otthoni vagy irodai díszítésről, vagy akár egyedi ajándékról, ez a termék biztosan megfelel az igényeinek.

Miért válassza ezt a hajókormányt dísztárgyként? A kabinet nemcsak a tengeri utazások emlékét őrzi, hanem a kaland és a felfedezés szimbólumai is. Egy ilyen dísz nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem a tenger szerelmeseinek, a kalandvágyóknak is különleges jelentéssel bír.

Hogyan illeszkedik ez a dísztárgy az otthonába? Természetes, masszív fából készült, natúr felületével pedig bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthető. Legyen szó modern vagy hagyományos stílusról, ez a hajókormány garantáltan meghitt hangulatot teremt otthonában.

Mi teszi ezt a terméket egyedülállóvá? Minden egyes darabja kézzel készült, így mindegyik egyedi karakterrel bír. Ez nem csupán egy tárgy, hanem egy műalkotás, mely a hajózás iránti szenvedélyt és a kézműves mesterség szépségét egyesíti.

Hogyan alkalmazható ez a kabinet praktikus célokra? Amennyiben Ön is hajótulajdonos, ezt a kormányt kisebb módosításokkal saját hajójába is beépítheti. Ezáltal nem csak egy szép emléktárgyat, hanem egy valóban használható kiegészítőt is kap.

Akár otthonában, akár irodájában helyezi el ezt a dekoratív hajókormányt, minden nap emlékezteti Önt azokra az izgalmas pillanatokra, amikor az ember szabadon hajózik a tengeren.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy a hajózás szeretetét és a kézműves mesterség szépségét otthonába hozza. Tegye kosarába még ma ezt a különleges hajókormányt, és vigyen haza egy darabka tengeri kalandot!

A hajókormányt ajánljuk:

  1. Tengeri dekorációt kedvelőknek: Akik szeretnék otthonukat vagy irodájukat tengeri hangulatban berendezni.
  2. Vitorlázóknak: Azoknak, akik szenvedélyesen kötődnek a vitorlázáshoz és a tengerhez.
  3. Vízparti Éttermeknek, bároknak, kávézóknak: Tegye vonzóbbá és stílusossá éttermét, bárját vagy kávézóját ezzel az autentikus hajókormánnyal. A tengeri dekoráció segíthet abban, hogy üzlete kiemelkedjen a tömegből és megjegyezhetővé váljon a vendégek számára
  4. Kézműves termékként: Azoknak, akik értékelik a kézműves termékek egyediségét és minőségét.
  5. Különleges ajándékként: Azoknak, akik különleges és személyes ajándékot szeretnének adni szeretteiknek vagy üzleti partnereiknek.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
5,0
2 vélemények alapján
5 csillag
100
100%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
1-2 of 2 reviews
  1. ER
  2. LV