Drakkar Viking hajómakett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001D Kategória:
Leírás

A Drakkar Viking hajómakett Henessy palackban

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: piros-fehér
  • Egyéb termékinformáció: A palackhoz mahagóniból készült talpazat tartozik.

A Drakkar Viking hajómakett, amely egy elegáns Henessy palackban kap helyet, az ősi északi hajózási kultúra és a modern művészeti kivitelezés remekműve. Az aprólékosan kidolgozott fastruktúra és a részletesen ábrázolt pajzsok az eredeti Viking hajók jellegzetes elemeit elevenítik meg, amelyek egykor az északi tengerek rettegett harcosai voltak. A Henessy palack kiváló minőségű üvege tökéletesen kiemeli a makett finom részleteit, miközben védi azt az idő múlásától és a külső behatásoktól.

Az áttetsző üveg lehetővé teszi, hogy a makett minden szögből megtekinthető legyen, így a Drakkar hajó teljes pompájában csodálható meg. Az alulról való megvilágításnak köszönhetően az üveg palackban lévő hajó olyan, mintha a mély kék tengeren úszna.

Ezen túlmenően a hajó és a palack kombinációja egy olyan örökkévaló darabot alkot, amely egyidejűleg idézi fel a történelmet és a luxust. Ideális választás azok számára, akik egy különleges és egyedülálló művészeti darabot szeretnének birtokolni.

 A palackba zárt vitorlás maketteket más néven türelemüvegnek is nevezik. A nagy ügyességet és türelmet igénylő remekmű minden egyes része, külön-külön került a palackba megépítésre.


A palackba zárt Drakkar Viking hajómakettet ajánljuk:

  1. Történelemrajongóknak és kultúrakedvelőknek, akik értékelik a Viking korszakot és annak hajózásbeli újításait.
  2. Gyűjtőknek és művészetkedvelőknek, akik különleges és egyedi darabokat keresnek a kollekciójukhoz vagy otthonuk díszítéséhez.
  3. Ajándékként azoknak, akik értékelik a prémium minőségű italokat és azok kifinomult bemutatását, hiszen a Henessy palack különleges atmoszférát teremt a makett körül.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak