Caravelle hajómakett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001C Kategória:
Leírás

Caravelle hajómakett Henessy palackban

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: kék
  • Egyéb információ: A palackhoz mahagóniból készült talpazat tartozik.

 

 

A Caravelle hajómakett, mely egy Henessy palack belsejében kapott helyet, a tengeri hajózás és a kifinomult italok művészetének tökéletes ötvözete. Az aprólékosan kidolgozott részletekkel rendelkező makett hűen tükrözi a Caravelle hajók elegáns és funkcionális kialakítását, melyek a 15-17. században voltak elterjedtek és fontos szerepet játszottak az új világ felfedezésében.

A hajó makettjának selymesen csillogó fából készült részei és a finoman kidolgozott vitorlák azonnal magával ragadnak, és elkalauzolnak egy olyan időszakba, amikor a tengerészet az emberiség fejlődésének középpontjában állt. A Henessy palack luxus kivitelezése és aranyló színe pedig hozzáad egy plusz réteget a makett eleganciájához, megteremtve ezzel a tökéletes atmoszférát a bemutatáshoz.

Az üveg átlátszó falán keresztül a Caravelle minden szögből megtekinthető, lehetővé téve, hogy a makett tulajdonosa vagy a látogatók minden apró részletet megcsodálhassanak. Azok számára, akik értékelik a történelmet, a művészetet és a kifinomult italokat, ez a Caravelle hajómakett egy Henessy palackban nem csak egy egyszerű tárgy, hanem egy műalkotás, mely képes egyedülálló módon összekötni a múltat és a jelent.

A palackba zárt hajó makettet más néven türelemüvegnek is nevezik. A nagy ügyességet és türelmet igénylő remekmű minden egyes része, külön-külön került az üvegben megépítésre.


AJÁNLJUK

  • Történelem és hajózás rajongóinak, akik értékelik az olyan kézműves darabokat, amelyek hűen tükrözik a tengerészeti múltat.
  • Luxus italok és különleges gyűjtemények kedvelőinek, akik egyedülálló darabokat keresnek otthonuk vagy irodájuk díszítésére.
  • Ajándékot keresőknek, akik szeretnének valami különlegeset és emlékezeteset adni szeretteiknek, legyen az évforduló, születésnap vagy más jeles alkalom.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak