Cutty Sark hajómakett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001CC Kategória:
Leírás

CUTTY SARK Hajómakett HENESSY PALACKBAN

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: sárga

 

A Cutty Sark hajómakett ebben a Hennessy palackban nemcsak egy műalkotás, hanem egy mesteri szimbiózisa a történelemnek és a kifinomult ízlésnek. A hajó, amely valaha a világ leggyorsabb teaklipperje volt, most egy prémium minőségű, kézzel készített miniaturizált változatban pompázik, beágyazva a Hennessy kristálytiszta palackjába. A makett aprólékos részletei hűen tükrözik a valódi hajó minden vonalát és jellemzőjét. Az üveg és a hajó együttese a kiválóságot, az időtlen eleganciát és a történelmi mélységet ötvözi.

Ez az egyedülálló termék tökéletes választás azoknak, akik értékelik a kézzel készült műalkotásokat és a minőségi italokat. A Hennessy palack luxusos megjelenése tovább emeli a vitorlás makett értékét, így kiváló ajándékötlet minden alkalomra. Az egyedülálló kombináció biztosan lenyűgöző látványt nyújt bármely enteriőrben, és elismerő megjegyzéseket vált ki minden látogatóból. A hajó történetének és a Hennessy márkanévnek az összefonódása garantálja, hogy ez a termék nemcsak most, hanem az elkövetkező évtizedekben is különleges maradjon.

A Henessy palackba zárt Cutty Sark Hajómakettet ajánljuk:

 

  • Hajómakett gyűjtőknek, akik értékelik a történelmi hajók pontos reprezentációját és keresnek egy különleges darabot kollekciójukhoz.
  • Luxus italok és a prémium minőség iránt rajongóinak, akik egy egyedülálló, dekoratív elemmel szeretnék kiegészíteni otthoni bárjukat vagy tárolóikat.
  • Ajándékként azok számára, akik értékelik a kézműves munkát és a kifinomult tárgyakat, legyen szó évfordulóról, születésnapról vagy bármilyen különleges alkalomról.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak