Back
Next product
Palack a nyaralási emlékeknek Original price was: 1 290 Ft.Current price is: 903 Ft.

Galeon hajómakett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001G Kategória:
Leírás

Galeon hajómakett Henessy palackban

 

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: piros

 

Termékleírás:

A Galeon hajómakett, melyet egy elegáns Hennessy palackban prezentálunk, igazi mestermű a makettezés és a minőségi italok világában. A makett precíziós munkával készült, hogy visszaadja az eredeti Galeon hajó minden apró részletét, amely a tengerjárók aranykorában volt a domináns. A hajó áttekinthető vitorlákkal, részletesen kidolgozott fedélzettel és tökéletesen megformált árbocokkal rendelkezik.

A Hennessy palack pedig tovább emeli a termék értékét; az üveg kristálytiszta kivitele lehetővé teszi a makett minden részletének megtekintését, miközben a palack formája és a benne lévő makett együttesen egy exkluzív és kifinomult látványt nyújt. Egy ilyen makett nem csak a hajómodellezés rajongóinak, de a kivételes és egyedi dekorációs tárgyakat kedvelőknek is tökéletes választás.

A termék előnyei között szerepel a magas színvonalú kidolgozás, az eredeti Hennessy palack, valamint a két különböző világ – a tengerjáró hajók és a prémium minőségű italok – összekapcsolása egyetlen műtárgyban.

A Henessy palackba zárt vitorlás makettet ajánljuk:

 

  • Gyűjtőknek és hajómodellezési rajongóknak, akik értékelik a történelmi hajók pontos reprezentációját és a prémium minőségű kidolgozást.
  • Prémium minőségű italok és különleges ajándéktárgyak kedvelőinek, akik szívesen bővítenék gyűjteményüket egy egyedülálló darabbal.
  • Lakberendezési és design rajongóknak, akik olyan exkluzív dísztárgyat keresnek, amely egyszerre stílusos és történelmi értéket képvisel otthonukban vagy irodájukban.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

Hogyan kerül a hajó a palackba?

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak