Back
Previous product
Palack a nyaralási emlékeknek Original price was: 1 290 Ft.Current price is: 903 Ft.

Hajó üveggömbben 7 cm

1 990 Ft

Készleten

Cikkszám R10630 Kategória:
Leírás

A Hajó üveggömbben

  • Mérete: 7 cm
  • Színe: fehér vitorlás

 

Termékleírás: 

Ebben a kifinomult, 7 cm átmérőjű üveggömbben egy lenyűgözően kidolgozott miniatűr hajó lebeg. A gömb átlátszó üvege lehetővé teszi a hajó minden szögben való megtekintését, miközben az üveg kiváló minősége nem torzít, így a belsejében rejlő hajó minden részletét tisztán láthatjuk.

Ez a hajó üveggömbben mesterien kidolgozott és a legapróbb részletekig hű a valósághoz, ami azt mutatja, hogy mennyire odafigyeltek a készítői minden egyes elemre. A vitorlák, kötelek és egyéb kiegészítők minden szempontból hitelesen reprodukálják az igazi hajók megjelenését. Mivel a hajó a gömbön belül helyezkedik el, nem érintkezik közvetlenül a környezeti tényezőkkel, így annak finom részletei idővel sem kopnak vagy sérülnek meg.

A gömb alján található kis talapzatnak köszönhetően stabilan áll bármilyen sima felületen. Ez teszi ideálissá asztalon, polcon vagy bármely más felületen való elhelyezésre. Az üveggömb és a benne lévő hajó kombinációja garantáltan vonzza a tekintetet, így az emberek természetesen odasétálnak és megcsodálják a belsejében rejlő hajót.

A termék esztétikai vonzerején túl, a hajó üveggömbben elhelyezése az idő múlásával is megóvja azt a portól és egyéb szennyeződésektől. Ezenkívül az üveggömb védi a hajót az esetleges sérülésektől vagy esésektől. Így, míg a hajó maga rendkívül finoman kidolgozott, az üveggömbben való elhelyezése garantálja annak tartósságát és ellenállóságát.

Ez a 7 cm méretű hajó üveggömbben, nem csak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is. Az aprólékosan kidolgozott részletek, az időtlen dizájn és a hosszú élettartam együttesen teszik ezt a terméket igazán különlegessé és értékessé. Azok számára, akik értékelik a művészetet, a kézművességet és a minőséget, ez a darab kihagyhatatlan kiegészítője lesz otthonuknak vagy irodájuknak.

A hajó üveggömbben dísztárgyat ajánljuk: 

  • Tengeri témájú dekorációkat kedvelőknek: Azoknak az embereknek, akik rajonganak a tengeri tárgyakért, hajókért és az ehhez kapcsolódó dekorációkért. A hajó üveggömbben való bemutatása egyedülálló és esztétikai élményt nyújt, ami tökéletes kiegészítője lehet egy tengerparti stílusú otthonnak vagy helyiségnek.
  • Gyűjtőknek és miniatűr modelleket kedvelőknek: Azok számára, akik szenvedélyesen gyűjtenek különböző miniatűr modelleket vagy kézműves tárgyakat. A hajó finom kidolgozottsága és a benne rejlő aprólékos részletek garantáltan vonzzák a gyűjtők figyelmét.
  • Ajándékot keresőknek: Akik egy különleges és emlékezetes ajándékot szeretnének adni egy szerettüknek vagy barátjuknak. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy bármilyen más különleges alkalomról, ez a termék tökéletes választás azok számára, akik valami egyedit és maradandót szeretnének ajándékozni.
  •  Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak