HMS Bounty hajómakett Henessy palackban

15 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0001H Kategória:
Leírás

HMS BOUNTY hajómakett HENESSY PALACKBAN

  • A palack mérete: 25 H x 10 SZ x 22 M cm
  • A vitorlás színe: kék
  • Egyéb termékinformáció: A palackhoz mahagóniból készült talpazat tartozik.

A HMS Bounty hajómakett a művészet, a kézművesség és a tengerészeti történelem finom összehangolásának eredménye, mely egy elegáns Henessy palackban kapott helyet. Az ikonikus HMS Bounty hajó minden apró részletével hűen ábrázolva került a palack belsejébe, a kifinomult fafaragástól kezdve a pontos vitorlakiosztásig.

A makett színvilága és kidolgozottsága lenyűgöző, a palack pedig tovább fokozza a luxusérzetet, így az egész alkotás igazán különleges atmoszférát áraszt. Az átlátszó üveg lehetővé teszi, hogy a néző minden szögből megcsodálhassa a hajót, és elmerülhessen annak gazdag történelmi múltjában. A Henessy márka garancia a kiváló minőségre, így ez a makett nemcsak vizuálisan lenyűgöző, de hosszú élettartammal és tartóssággal is bír.

Akár egy otthoni könyvespolcon, akár egy irodai íróasztalon helyezzük el, az HMS Bounty makett minden tekintetben az elegancia és a történelem szeretetének kifejeződése lesz. A palackba zárt vitorlás maketteket más néven türelemüvegnek is nevezik. A nagy ügyességet és türelmet igénylő remekmű minden egyes része, külön-külön került a palackba megépítésre.

A Henessy palackba zárt HMS Bounty hajómakettet ajánljuk:

  • Hajógyűjtőknek és tengerészeti történelem iránt érdeklődőknek, akik értékelik az HMS Bounty ikonikus történetét és az aprólékos kézművességet.
  • Luxusajándékot keresőknek, akik egyedülálló és emlékezetes ajándékot szeretnének adni családtagjaiknak vagy barátaiknak.
  • Otthonukat vagy irodájukat stílusos dekorációval díszíteni kívánó személyeknek, akik egy művészeti alkotást keresnek, amely beszélgetést indíthat el és elvarázsolja a látogatókat.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak