Santa Maria Vitorlás makett Martell palackban

19 900 Ft

Készleten

Cikkszám VVGNSIB0005G Kategória:
Leírás

A Santa Maria Vitorlás makett Martell palackban

  • A palack mérete: 23 H x 7 SZ x 23 M cm
  • A vitorlás színe: fehér

A tengerészettörténet köztudottan gazdag és változatos, tele hőstettekkel és felfedezésekkel, és ezek között is kiemelkedik Kolumbusz Kristóf és hajója, a Santa Maria. Ez az óceánjáró vitorlás a 15. század végén történelmet írt, amikor Kolumbusz Kristóf első útján Amerika partjait elérte. Ezen történelmi esemény emlékére számos módosított és alkalmazott változatot készítettek a hajóból az évek során. Azonban most, egy különleges és igazán egyedülálló darabot mutatunk be: a Santa Maria vitorlás makettjét, elhelyezve egy elegáns, 23 cm-es Martell palackban.

Ez a kivételes makett egy káprázatos ötvözete a régi világ szépségének és a modern designnak. Egy olyan darab, ami egyesíti a kézműves mesterség hagyományait a modern alkotói szenvedéllyel. Az első dolog, ami felhívja a figyelmet, az a minőségi kivitelezés. A hajótest aprólékosan megmunkált faanyagból készült, melynek minden darabját kézzel faragták, festették és lakkozták. A fa sötét és világos árnyalatai közötti kontraszt azonnal szemet gyönyörködtető, és kiemeli a hajó kifinomult vonalait és formáit.

A vitorlák, melyek a valóságban a szél erejét használták a hajó mozgatására, ebben a makettben finom, fehér textilből készülnek, és a valósághű részletességgel lettek kialakítva. Ezen kívül az árbocok, kötelek és egyéb részletek mindegyike hűen tükrözi az eredeti hajó kialakítását.

A Martell palack, mely otthont ad ennek a lenyűgöző makettnek, önmagában is műalkotás. Az üveg tiszta és átlátszó, lehetővé téve, hogy a hajó minden szögéből megcsodálhassuk. Az üveg kialakítása gondosan lett tervezve, hogy ne csak védelmet nyújtson a hajó számára, hanem kiemelje azt a környezetéből. A palack belsejében lévő világítás finoman emeli ki a hajó részleteit, miközben a sötét háttér előtt a Santa Maria makett sziluettje igazán lenyűgöző látványt nyújt.

De miért választanánk ezt a Santa Maria vitorlás makettet mások helyett? Először is, az a tény, hogy egy Martell palackban helyezkedik el, már önmagában is különlegessé teszi. A Martell a konyak világának egyik legelismertebb neve, és ez a palack egy olyan luxus érzetet kölcsönöz a makettnak, amit kevés más modell képes nyújtani. Továbbá a kézműves kivitelezés, a részletek iránti elkötelezettség és az eredeti hajóhoz való hűség mind-mind biztosítják, hogy ez a darab kiemelkedik a többi közül.

Azok számára, akik szenvedélyesen gyűjtenek hajómodelleket, vagy egyszerűen csak szeretnék otthonukat vagy irodájukat egy különleges darabbal díszíteni, ez a Martell palackba zárt Santa Maria vitorlás makett tökéletes választás. Azoknak is ajánljuk, akik szeretnének ajándékot adni egy hajórajongónak vagy történelemkedvelőnek – ez a makett garantáltan hosszú ideig emlékezetes marad.

Összefoglalva, ez a Santa Maria vitorlás makett egy Martell palackban egy lenyűgöző ötvözete a hagyományoknak és a modern dizájnnak. Egy olyan darab, ami nem csak a tengerészeti történelem, hanem a kézműves mesterség és a luxus iránti szenvedélyt is tükrözi. Egy igazi gyűjteményi darab, ami évtizedekig büszkén állhat polcainkon.

A Palackba zárt Santa Maria vitorlás makettet ajánljuk:

  1. Hajómodellezési és történelemrajongóknak, akik értékelik az autentikus reprodukciókat és a részletek iránti elkötelezettséget.
  2. Luxuscikk-gyűjtőknek és konyak szerelmeseinek, akik a Martell márkanévvel azonosítják magukat és értékelik a kifinomultságot és az eleganciát.
  3. Ajándékként azoknak, akiknek fontos a minőség és az egyediség, és egy emlékezetes és lenyűgöző ajándékot szeretnének adni egy különleges alkalomra vagy ünnepre.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak