Tunny halászbárka makett

14 900 Ft

Készleten

Cikkszám R112025 Kategória:
Leírás

TUNNY HALÁSZBÁRKA MAKETT

 • MÉRETE: 33 H x 7,5 SZ x 33,5 M cm
 • ANYAGA: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő ritka trópusi fákból: mahagóni, ébenfa, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa.
 • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
 • CSOMAGOLÁS: a hajómakett kartondobozban szállítható.

A hajó története

A thoniers (XIX. század) tonhalhalászatra tervezték. Bretagne-ból (Franciaország) származnak, és hagyományos tengeri szimbólumok. Egyedi formájuk lehetővé tette a halászok számára, hogy gyorsan visszatérjenek a kikötőbe és eladják a zsákmányukat.

Ismertető a készítésről

A Tunny halászhajó mására megépített méretarányos fa hajómakett teljes egészében kézzel készített, mely a gyakorlott és tapasztalt mesterek hozzáértő munkáját dicséri. Igényesen kidolgozott, elkészítéséhez nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket. A méretarányos fa hajómakett jelentős időráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok s  festmények alapján.

A halászhajó hajómakett minőségét és pontosságát a gyártó többször is gondosan ellenőrizte, mielőtt végső csomagolásába került. Így biztosítjuk Önt arról, hogy vásárlásakor egy kiváló minőségű terméket nyújtunk át, melyben sokáig örömét lelheti.

AJÁNLJUK

Lakások, irodák, éttermek, közösségi terek (hall, lobby, recepció stb.), s bútorok exkluzív kiegészítője ez az elegáns dísztárgy.

A hajó, vitorláshajó a BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SIKERES élet jelképe a keleti hagyományok szerint. A legtöbb lakásban megjelenik valamilyen formában, hogy a lakók életébe gazdagságot hozzon, ahogy a Feng Shui is tanítja.

  • A makett egyedi ajándék szeretteinek: születésnapra, névnapraévfordulóra, karácsonyra.
  • Kollégák elbúcsúztatásakor – a hajó jelképes ajándék, amivel sok szerencsét kívánhat kollégájának, aki új vizekre evez az élet tengerén.
  • Partner számára – a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: egy hajóban evezünk“, egy cél érdekében.
  • Nászajándékként – egy hajóval szimbolizálva elmondhatja jókívánságait a jegyespárnak. “Hajózzon be az örök boldogság a közös életükbe“.
  • Édesapjának – valósítsa meg gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel.  Az öröm biztosan nem marad el!


TISZTÁN TARTÁSA 

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt hajót, hogyan tudnák meg védeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk, ilyen a vitrin és a porpisztoly.

A hőingadozás, páratartalom változás miatt a hajótesten bekövetkezett repedésekért felelősséget nem vállalunk.