Back
Previous product
Drakkar Viking vitorlás makett Original price was: 48 900 Ft.Current price is: 39 120 Ft.
Sold out

Csónak makett

5 790 Ft

Kijelölés törlése
Cikkszám R112044 Kategória:
Leírás

CSÓNAK MAKETT

  • MÉRETE: 15 × 6 × 6 cm magas /db
  • ANYAGA: fa
  • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
  • Fontos információ: Az ár egy darabra értendő.

Egyedülálló kézzel festett csónak makett készletünk a tökéletes választás minden hajógyűjtő és kézműves művészet rajongó számára. Minden egyes 15 cm-es csónak makett gondosan és precízen készül, hogy a lehető legvalósághűbb megjelenést és érzetet nyújtsa. A készlet kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A csónakok különleges, kézzel festett részletei kiemelik azok finomságát és egyediségét, így minden egyes darab a készletben egy műalkotásnak számít.

Az egyes csónak makettek külön-külön is megvásárolhatóak, lehetővé téve ezzel, hogy a gyűjtők kiválasszák kedvenc darabjaikat vagy kiegészítsék már meglévő kollekciójukat. A készlet kompakt mérete miatt tökéletes díszítőelemként szolgál bármely otthonban vagy irodában.

Emellett kiváló ajándékötlet minden alkalomra, legyen az születésnap, évforduló vagy csak egy meglepetés egy szeretett személynek. A kézzel festett csónak makett készlet nem csak egy gyűjtői tárgy, hanem egy valódi művészeti alkotás, amely évtizedekig megőrzi szépségét és értékét.

A Csónak makett készletet ajánljuk

  • Kézműves művészetek és kézzel készített tárgyak rajongóinak, akik értékelik az egyedi és finoman megmunkált alkotásokat.
  • Hajó- és csónakgyűjtőknek, akik kiegészítenék vagy bővítenék már meglévő kollekciójukat egy különleges darabbal.
  • Olyanoknak, akik a belső tereket stílusos és tematikus dekorációval szeretnék feldobni, különösen, ha a tenger vagy a vízi élet iránti vonzalmuk van.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!
Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak