-15%

Dhoni vitorlás makett

Original price was: 59 000 Ft.Current price is: 50 150 Ft.

Már csak 1 db készleten

Cikkszám VVGNFB0034W Kategória:
Leírás

DHONI vitorlás makett

  • MÉRETE: 60 × 11 × 33 magas cm
  • ANYAGA: a hajómakettek kizárólag a legjobb minőségű fa alapanyagokból készülnek, a következő ritka trópusi fákból: mahagóni, ébenfa, rózsafa, feketefa, cseresznyefa, sárgafa, angol sycamore, jakfa.
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos fa védőkeretben és dobozban forgalmazzuk.

Ismertető a készítésről

A Dhoni teljes egészében kézzel készített makett. A méretarányos hajó több száz munkaóra ráfordítással és nagy hozzáértéssel készült, eredeti tervek, részletes rajzok és festmények alapján. A palánkozott technikával készített dísztárgy elkészítésénél nem használtak előre összeállított fa építőkészleteket. A hajó pazar megjelenése a tükörfényes felületnek köszönhető, melyet a többrétegű lakk és a tökéletes felületi csiszolás eredményez.

A hajó lenyűgöző részletei közé sorolhatóak a fényes króm és sárgaréz elemek, a részletes műszerfal, és a bőr ülések. A valódi bőrből készült ülések a kor eleganciáját sugallják. A Dhoni hajómakett mielőtt elhagyja a műhelyet, alapos minőség-ellenőrzési folyamaton megy keresztül, amely biztosítja, hogy egy hiteles és tökéletes terméket nyújtunk át megvásárlásakor.

A Dhoni vitorlás hajó, amelynek gyökerei az indiai-óceáni Maldív-szigetekre nyúlnak vissza, hosszú évszázadokon át szolgált az ott élő nép számára az élet megélhetési és közlekedési eszközeként. Ezen kultúra- és hajózástörténeti értéket képviselő hajó miniatűr mását most megvásárolhatja egy exkluzív, 60 cm méretű makett formájában.

A Dhoni vitorlás makett igazi műalkotásnak számít, amely minden aspektusában a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal készült. A kiváló minőségű faanyagokból készült hajó minden egyes része a mesterségesség és a hagyományok tiszteletét sugározza. A Dhoni vitorlás makett aprólékos kidolgozása azonnal felkelti a szemlélő figyelmét, és érzékelteti az eredeti Dhoni hajók jellegzetességeit, amelyek a Maldív-szigeteken annyira népszerűek.

A hajó kialakításának részleteiben a kézművesek munkájának szenvedélye és odaadása érezhető. Az erős, tartós fa alapanyag, amelyből a makett készült, nemcsak hosszú élettartamot biztosít, hanem a természetes fa árnyalatok és erezetek is gyönyörű kontrasztot képeznek a hajó egyes részeivel. A makett belsejében és a fedélzetén lévő apró részletek, mint például a kötelek, a kormány és a vitorlák, valósághűek, és tökéletesen tükrözik a hajó eredeti kialakítását.

A vitorla anyaga különösen figyelemre méltó. A valósághű vászonanyag nemcsak hűen reprodukálja a Dhoni hajók eredeti vitorlájának kinézetét, de a vitorla anyagának sűrűsége és szerkezete is érzékelteti a vitorla eredeti funkcióját, amely a hajó előrehaladását segítette a tengeren.

A hajótest kialakítása olyan aerodinamikai és hidrodinamikai elveken alapszik, amelyek lehetővé tették az eredeti Dhoni hajók számára, hogy gyorsan és hatékonyan haladjanak a vízen. Ezen kialakítás reprodukálása a maketten is észrevehető, így a modell nemcsak esztétikailag lenyűgöző, hanem technikai szempontból is pontos mása az eredeti hajónak.

Emellett a Dhoni vitorlás makett nemcsak az otthonokban mutat jól, hanem az irodákban vagy üzlethelyiségekben is. A hajó történelmi és kulturális jelentőségét a makett magas szintű kidolgozottsága és részletessége is tükrözi. Azok számára, akik szeretnék megismerni vagy megismertetni másokkal a Maldív-szigetek hajózásának történetét, ez a makett ideális választás.

A Dhoni vitorlás makett egy kivételes darab, amely minden részletében tükrözi az eredeti hajók szépségét, funkcionalitását és történelmi hátterét. Ez a makett nemcsak a hajózás és a kézművesség szerelmesei számára jelent értéket, hanem mindazok számára is, akik értékelik a kiváló minőségű, kézzel készített tárgyakat, amelyek egy adott kultúra történelmét és hagyományait tükrözik.

A Dhoni vitorlás makettet ajánljuk:

  • Hajózás és tengeri kultúra szerelmeseinek: Azok számára, akik szenvedélyesen érdeklődnek a tengeri utazások és a hajózás történelme iránt, ez a Dhoni vitorlás makett tökéletes választás lehet. A makett aprólékos részletei és történelmi hűsége érzékelteti a Maldív-szigetek hajózásának gazdag örökségét, így a makett kiválóan alkalmas az otthoni vagy irodai gyűjtemények kiegészítésére.
  • Minőségi kézműves termékeket értékelőknek: Azoknak, akik értékelik a kézműves munkát és a művészi kivitelezést, ez a makett ideális választás. A fa, vászon és fém anyagok kombinációja, valamint a kézzel festett és kialakított részletek garantálják a termék kiváló minőségét.
  • Ajándékot keresőknek: Akik egyedi és emlékezetes ajándékot keresnek hajós, vitorlázó vagy történelmi érdeklődésű ismerőseiknek, számukra a Dhoni vitorlás makett tökéletes választás lehet. Nem csak a makett szépsége miatt, hanem azért is, mert egy darabot ad a Maldív-szigetek kultúrájából és hajózásának történelméből.
  • Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  • Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

 

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak