Back
Previous product
Drakkar Viking vitorlás makett Original price was: 48 900 Ft.Current price is: 39 120 Ft.
Next product
Dhoni vitorlás makett Original price was: 59 000 Ft.Current price is: 50 150 Ft.

Fényképtartó csipesz kishajó 8,5 cm

1 790 Ft

Kijelölés törlése
Leírás

Egyedi és stílusos fényképtartó csipesz kishajó díszítéssel

 • MÉRETE: 8,5 x 8,5 x 3 cm
 • ANYAGA: polyresin, fém
 • CSOMAGOLÁS: kartondoboz
 • Fontos információ: Kérjük, rendeléskor válassza ki, hogy a 4 különböző fényképtartó közül melyiket szeretné. Az ár egy darab fényképtartóra értendő.

Termék ismertető:

Fedezze fel a kreativitás és a dizájn különleges kombinációját ezzel az egyedi fényképtartó csipesszel, melynek végén egy aprólékosan kidolgozott kishajó díszítés található. Az otthonok vagy az irodai környezet igényes kiegészítőjeként nem csak a praktikum, de az esztétikai élmény is fontos szempont.

Méretei tekintetében ez a fényképtartó csipesz kompakt és könnyen hordozható. A csipesz kialakítása tökéletesen alkalmas képek, emléklapok vagy akár fontos cetlik megtartására egy látható, de mégis diszkrét módon.

A fényképtartó csipesz anyaga rendkívül magas minőségű. Az alapanyaga polyresin, amely egy strapabíró és tartós műgyanta. Ez biztosítja a termék hosszú élettartamát és ellenállóságát a mindennapi használat során. A csipesz rész fém alapanyagból készül, ami garantálja a rugalmasságát és stabilitását, így a fényképek biztonságosan a helyükön maradnak.

 

 1. Egyedi dizájn: A kishajó díszítés a csipesz végén igazán különlegessé teszi ezt a terméket. Ez az apró, de figyelemre méltó részlet ad egy kis pluszt az összhatáshoz, ami egy kis tengeri hangulatot visz az otthonába vagy irodájába.
 2. Kiváló minőségű anyagok: A polyresin és a fém kombinációja biztosítja, hogy a fényképtartó csipesz hosszú ideig ellenálljon a kopásnak és a mindennapi használatnak.
 3. Rugalmas használat: Tökéletesen alkalmas fényképek, emléklapok, fontos cetlik vagy akár névjegykártyák tartására.
 4. Stabil tartás: A fém csipesz megfelelő nyomást biztosít, hogy a papíralapú tárgyak biztonságosan a helyükön maradjanak, anélkül, hogy megrongálódnának.
 5. Tökéletes céges ajándék: Ez a fényképtartó csipesz ideális céges ajándéktárgy lehet, mivel exkluzív névjegykártya tartónak is használható.

Bárki, aki egy kis egyediséget és tengeri hangulatot szeretne csempészni a környezetébe, biztosan örömmel fogja használni ezt a fényképtartó csipeszt. Akár saját magának, akár szeretteinek szánja, ez a termék garantáltan nem fog csalódást okozni.

A fényképtartó csipeszt ajánljuk:

 • Fotózást kedvelőknek: Azok számára, akik rendszeresen fotóznak és gyakran nyomtatják ki képeiket, ez a fényképtartó csipesz ideális lehet a legfrissebb alkotásaik kiállításához.
 • Irodai dolgozóknak: Azoknak, akik irodai környezetben dolgoznak és szeretnék asztalukat egyedi módon személyre szabni, ez a termék segít abban, hogy fontos jegyzeteket vagy inspiráló képeket tartsanak kéznél.
 • Utazóknak: Azok számára, akik szeretnek utazni és különleges helyekről emlékeket gyűjteni, ez a tengeri témájú fényképtartó csipesz remek lehetőség arra, hogy a legkedvesebb emlékeiket a mindennapokban is maguk körül tartsák.
 • Dekoratív tárgyakat gyűjtőknek: Azoknak, akik különféle díszes tárgyakat vagy kiegészítőket gyűjtenek otthonukba.
 • Ajándékként: Aki egyedi és praktikus apró ajándékot keres barátai, családtagjai vagy kollégái számára különleges alkalmakra vagy csak úgy, meglepetésként.

 

További vitorlás makettjeink

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak