Batavia hajómakett

8 200 Ft

Készleten

Cikkszám R10384 Kategória:
Leírás

BATAVIA Hajómakett

  • MÉRETE: 24 x 6 x 23 magas cm
  • ANYAGA: akácia – más trópusi fák
  • TARTOZÉKOK: a hajómaketthez esztétikus névtáblát és fából készült talpazatot biztosítunk. A talpazatnak köszönhetően, könnyen elhelyezhető a bútoron.
  • CSOMAGOLÁS: a makettet összeszerelve, biztonságos dobozban forgalmazzuk.

A hajó története

A Batavia a kor egyik legnagyobb hajója volt. Az úgynevezett retúrhajók közé sorolták. Ezek a hajók Hollandia és Ázsia között árut és utast egyaránt szállítottak. Nagyméretűek voltak, hiszen a hosszú utazások sokszor egy egész évig is eltartottak. S hogy meg tudják védeni magukat, nehézfegyverekkel is felszerelték őket.

Az eredeti hajó 1628-ban, Amsterdamban épült a holland Kelet-Indiai Társaság megrendelésére. Első útján, Francisco Pelsaert parancsnoksága alatt hajótörést szenvedett egy zátonyon, Ausztrália nyugati partjainál. A Bataviát 1995-ben a hollandiai Lelysted városában újraépítették.

A rekonstrukció alapja természetesen maga az Ausztrália partjainál egy korallzátonyban megtalált, majd az Ausztráliai Tengerészeti Múzeumba vontatott, s ott ma is látható hajóroncs volt.

A Batavia hajómakett a tengeri kalandok és a tengeri történelem ikonikus darabja. Az eredeti Batavia, amely a 17. században szelte a tengereket, most egy lenyűgöző és részletgazdag modellen keresztül éled újjá. A makett minőségi anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartamú és ellenáll a kor elhalványító hatásainak.

A sötétbarna fából készült korpusz, a finoman kidolgozott vitorlák és a részletgazdag dekorációk hűen tükrözik az eredeti hajó eleganciáját és erejét. A makettet a legapróbb részletekig kézzel faragták, így minden egyes darab egyedi és különleges. A Batavia hajómakett nem csak a hajómodellek kedvelőinek tökéletes választás, hanem bárki számára, aki értékeli a kézműves munkát és a történelmet.

Az asztalon, polcon vagy vitrinben is lenyűgözően mutat, és garantáltan az otthon vagy az iroda központi dísze lesz. Fedezze fel a 17. századi tengeri kalandok világát a Batavia hajómakettel!

Batavia hajómakett

Batavia vitorlás makett

A Batavia hajómakettet ajánljuk

  1. Történelmi hajómodellek gyűjtőinek, akik értékelik az aprólékosan kidolgozott, kézműves maketteket és szeretnék bővíteni gyűjteményüket egy újabb ikonikus darabbal.
  2. Olyan személyeknek, akik a tengeri kalandok és felfedezések iránt érdeklődnek, és szeretnék otthonukban vagy irodájukban megörökíteni ezt a szenvedélyt egy gyönyörű dísztárggyal.
  3. Ajándék gyanánt azok számára, akik imádnak utazni, különösen a tengeren, vagy érdeklődnek a tengeri történelem iránt, és szívesen díszítenének egy különleges, történelmi tárggyal.
  4. Üzleti partnerek számára: a hajó jelképes ajándék egy értékes partner részére, mellyel elmondhatja: „egy hajóban evezünk”, egy cél érdekében.
  5. Édesapáknak, Nagyszülőknek: Valósítsa meg az idősebb korosztály gyerekkori álmát ezzel a kész hajómakettel. Az öröm biztosan nem marad el!

TISZTÁN TARTÁSA:

Sokan kérdezik, hogy a megvásárolt makettet, hogyan tudnák megvédeni a kosztól, portól. Ehhez különböző megoldásokat nyújtunk:

Vitrin, mely amellett, hogy védi a hajómakettet, nagyon esztétikus is.

A Porpisztoly használata a hajómakett tisztán tartásában azért előnyös, mert gyengéden, mégis hatékonyan távolítja el a port a nehezen hozzáférhető részekről és a finom részletekről anélkül, hogy kárt tenné a modellben.

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak