Sold out

Rozsdamentes acél tengerészeti barométer

24 900 Ft

Elfogyott

Cikkszám VVTA29.4024.54.B Kategória:
Leírás

Tengerészeti barométer

Technikai adatok:

 • MÉRETE: átmérő 140 mm, 232 g
 • ANYAGA: rozsdamentes acél, üveg
 • CSOMAGOLÁS: biztonságos szállításra alkalmas kartondobozban forgalmazzuk.

Ismerje meg ezt az analóg tengerészeti barométert, amely kifinomult és praktikus eszköz a vitorlás életmód és a tengerparti időtöltés szerelmesei számára. Masszív, rozsdamentes acélból készült, minimalista stílusú dizájnnal, ez az időjárásjelző nem csak a pontos időjárás-jelzést biztosítja, hanem elegáns kiegészítője is lehet otthonának vagy irodájának.

Gondolta volna, hogy egy barométer képes lehet nem csak az időjárás pontos előrejelzésére, hanem otthona vagy irodája díszévé is válhat? Ez a 140 mm átmérőjű, 232 grammos analóg higrométer, melynek minimalista stílusú kialakítása van, tökéletesen illeszkedik a modern és elegáns enteriőrökbe. A masszív, rozsdamentes acélból készült készülék megbízható és hosszú élettartamot garantál, miközben a pontos időjárási adatokkal segíti a tengeri és szabadidős tevékenységek tervezését.

 • Megbízható és elegáns barométert szeretne, amely nem csak a pontos időjárás-jelzést biztosítja, hanem otthona vagy irodája dísze is lehet?
 • Stílusos és praktikus ajándékot keres a vitorlázás és a vízparti életmód szerelmeseinek?

Ez az analóg higrométer tökéletes választás azok számára, akik szeretik a vitorlás életmódot és értékelik az exkluzív lakberendezési tárgyakat. A pontos időjárás-jelzés segít a vízparti és szabadidős tevékenységek tervezésében, míg az elegáns kivitel tökéletes kiegészítője lehet a tengerparti stílusú otthonnak vagy irodának.

Hogyan emelheti ez a rozsdamentes acélból készült barométer az Ön otthoni vagy irodai dekorációját?

 

 1. Elegáns és minimalista dizájn: Ez a légnyomásmérő minimalista stílusú kialakítása tökéletesen illeszkedik bármelyik modern enteriőrbe.
 2. Masszív rozsdamentes acél kivitel: A rozsdamentes acélból készült termék, amely tartósságot és minőséget biztosít.
 3. Pontos időjárás-előrejelzés: Pontos és megbízható időjárás-jelzést nyújt, amely segíti a vitorlázás és egyéb szabadidős tevékenységek tervezését.
 4. Ideális méret: 140 mm átmérőjével és 232 grammos súlyával ideális méretű, így könnyen elhelyezhető bármilyen asztalon vagy polcon.
 5. Stílusos ajándék: Tökéletes ajándék lehet a vitorlázás és a vízparti életmód kedvelőinek.

 

Használati útmutató időjárásjelző készülékekhez:

Fontos:A barométert használat előtt állítsa be!
Fűtőtest közelségét és a közvetlen napsütést mellőzzük.
A légnyomásmérőt először az ön helyi magassági viszonyai szerint kell beállítani. Érdeklődje meg a környék aktuális légnyomási értékét (a Meteorológiai Intézetnél, Interneten: www.met.hu , helyi rádióadó). A beállítási csavart (melyet a műszer hátlapján találhat meg) kis csavarhúzóval óvatosan csavarja jobbra, amíg a mutató a megérdeklődött értékkel megegyezik. Túlcsavarás elkerülendő!

Gyenge kocogtatással és utána igazítással még pontosabban lehet beállítani.
Hőmérő és higrométer gyárilag van beállítva.
Az utána állítást hasonlítsa össze egy jól működő készülék értékével.
A mutatószerkezet eltérései a hátoldalon lévő beállítási csavar óvatos csavarásával lehet utána igazítani. Higrométert regenerálódás érdekében csavarjuk évente egyszer 30 percre nyirkos ruhába.

Barométer működése:
Az eszköz a légnyomást Hekto-Pascalban (hPa), millibarban (mb), inchben (in), higany milliméterben (mmHg) mérheti. A légnyomás megfelel a minket körülvevő levegőréteg súlyával és függ az időjárástól, valamint a helyi magassági viszonytól. A légnyomási ingadozások megfigyelése lehetővé teszi az időjárási előrejelzést. Az aktuális légnyomást az állítómutatóval megjelöljük és megfigyelhetjük a változásokat.
Esés (süllyedés)-rossz idő
Hirtelen visszaesés -zivatar, vihar
Emelkedés-javuló időjárás
Gyors emelkedés-rövid időn belül szép időjárás

Hőmérő és higrométer:
A hőmérő Celsius fokban (C) vagy Fahrenheitben (F) méri a hőmérsékletet.
A szobahőmérséklet ellenőrzése jobb közérzetet biztosít, valamint már 1 C-os
csökkenésnél 6-ig fűtési költsége takaríthat meg vele.
A higrométer a levegő relatív (viszonylagos) nedvesség tartalmát méri.
Helységekben a nagyon száraz levegő ártalmas az egészségre, de a növényekre is, fapadlózatokra és antik bútorokra úgyszintén káros. Ideális hőmérséklet és levegő páratartalom helységekként használat szerint változó:
Lépcsőház 15 fok C 40-60%
Hálószoba 16-18 fok C 50-70%
Konyha 18 fok C 50-70%
Lakószoba 20 fok C 40-60%
Fürdőszoba 23 fok C 50-70%
Ha a higrométer hibásan működik (feltűnően eltérő értéket mutat
pl.:10-20% vagy 80%), akkor szükség lehet az újrakalibrálása:
Helyezzen a higrométer hátoldala alá egy jól átnedvesített kendőt 30 percre.
A 30 perces periódus letelte után a készüléknek 95%-os páratartalmat kell mutatnia.
Ha a mutatott érték több mint +/-5-el ettől eltér, akkor a hátoldali csavart /csavarhúzóval/ finoman forgatva állítsa be a 95%-ot.
Ezután a higrométer ismét normálisan fog működni.A szabadban felszerelt, tájékoztat az időjárási helyzetről.

Amennyiben egy olyan stílusos, megbízható és praktikus terméket keres, amely eleganciát visz otthonába vagy irodájába, miközben a pontos időjárás-jelzést is biztosítja, ez az analóg tengerészeti barométer az Ön számára ideális választás.

Tegye kosarába ezt az elegáns és praktikus tengerészeti barométert, amely tökéletes kiegészítője lehet a vitorlás életmódhoz illő enteriőrnek, és segíti a tengerparti kikapcsolódás tervezését.

Ezt a tengerészeti barométert ajánljuk:

 1. Vitorlázóknak: Azoknak, akik a vízparti életmódot és a vitorlázást kedvelik, és szeretnék ezt a szenvedélyüket otthonukban vagy irodájukban is megjeleníteni.
 2. Exkluzív lakberendezési tárgyként: Azok számára, akik különleges, ízléses és minőségi dekoratív tárgyakat keresnek otthonukba vagy irodájukba, hajójukra.
 3. Időjárás és meteorologia iránt érdeklődőknek: Azoknak, akik szakmai vagy hobbi szinten foglalkoznak az időjárás megfigyelésével, és értékelik a megbízható mérőeszközöket.
 4. Stílusos és praktikus ajándékként: Azok számára, akik különleges és hasznos ajándékot keresnek vitorlázó barátaiknak, családtagjaiknak vagy kollégáiknak.
 5. Kézműves termékeket kedvelőknek: Olyan embereknek, akik értékelik a kézzel készült, minőségi tárgyakat, és szeretnék otthonukat vagy irodájukat egyedi és kifinomult tárgyakkal díszíteni.

További vitorlás ajándékok

Hajómakettezési ötletek

Vitorlás Világ a facebookon

 

Vélemények
0,0
0 vélemények alapján
5 csillag
0%
4 csillag
0%
3 csillag
0%
2 csillag
0%
1 csillag
0%
0 of 0 reviews

Sajnos egyetlen vélemény sem felel meg a jelenlegi kiválasztásnak